Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Update: de tool voor de perfecte klantreis van inwoners van jouw gemeente is gelanceerd.

Inzicht in de klantreis van jouw inwoners

Op 29 september spraken diverse medewerkers van gemeenten en andere geïnteresseerden in de klantreis van inwoners via Teams met elkaar. Op het laatste moment werd de geplande fysieke sessie in Deventer omgezet naar een online sessie. In deze online sessie werden de ruwe onderzoeksresultaten gepresenteerd. Daarna werd er in 2 groepen gesproken en uitgewisseld over de ervaringen en wensen gedurende een klantreis rondom dienstverlening en rond participatie. Download de presentatie met de opzet van ons onderzoek en het verslag van 29 september hier.

2e online sessie perfecte klantreis

Op 29 oktober organiseren wij een 2e online bijeenkomst via Teams. Hierin vertellen we kort aan nieuwe deelnemers wat ons onderzoek is en wat je er als gemeente mee zou kunnen rondom dienstverlening en participatie. Daarna presenteren we een soort opzet/dummy/prototype van een werkwijze/instrument hoe je als gemeente de beweegredenen, verwachtingen en kanalen kunt inschatten voor communicatie of dialoog per type klantreis, per fase in de klantreis en per bewonersprofiel. Dit o.b.v. de uitkomsten van ons onderzoek. In de sessie horen wij graag jullie feedback, ideeën en suggesties om het instrument te verbeteren, zodat het handig en bruikbaar voor gemeenten is.

Samenwerken aan de klantreis

De bijeenkomsten zijn een onderdeel van de samenwerking tussen Renée van Os van Citisens, Frank Bruijninckx van HowAboutYou, Arne Keuning van Upstream en Daphne Hachmang & Debra Trampe van HAN, Samen onderzoeken wij hoe we een perfecte klantreis voor inwoners kunnen vormgeven. Dit vooral in samenwerking en via co-creatie met communicatie- en participatieprofessionals werkzaam bij gemeenten.

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Sleutelfiguren bij ontwikkeling
1 dec

Door Gebruiker Centraal in

Je doelgroep écht bereiken? Maak gebruik van sleutelfiguren

Bekijk evenement:
data-driven-marketing
8 dec

Door FrankWatching in

Data-driven marketing (basis)

Bekijk evenement:
de-beste-werkplek-voor-klantcontactmedewerkers
8 dec

Door Klantenservice Federatie (KSF) in

De beste werkplek voor klantcontactmedewerkers

Bekijk evenement:
Contact