Laden Evenementen

Nu we er weer meer op uit kunnen, willen we dat iedereen dat kan. Daarom organiseert Ieder(in)  de Week van de Toegankelijkheid. Gedurende deze week is er extra aandacht voor de toegankelijkheid van winkels, horeca, theaters, natuurgebieden, sportaccommodaties, festivals etc.

Online meedoen

Maar, online meedoen is en blijft net zo belangrijk, ook na corona. Daarom is er ook extra aandacht tijdens de Week van de Toegankelijkheid voor digitale toegankelijkheid.

Iedereen moet overal mee kunnen doen, online en op locatie: Uit en Thuis.

Digitale toegankelijkheid

Hoe kunnen we mensen helpen om digitaal mee te doen in de maatschappij? Die vraag staat centraal tijdens het webinar ‘Online meedoen in de maatschappij dankzij technologie en hulpmiddelen’, dat georganiseerd wordt door Vilans en de Vilans Hulpmiddelenwijzer.

Samen met ervaringsdeskundigen, zorgprofessionals, experts op het gebied van technologie worden de mogelijkheden besproken.

Hulpmiddelen

Welke hulpmiddelen zijn nu al beschikbaar om online mee te kunnen doen? Welke nieuwe technologieën zijn in ontwikkeling? En hoe helpen die om het dagelijkse online leven toegankelijker te maken? Aan het eind van de middag heb je hier antwoord op.

 

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Het grootste kennisfestival van Nederland
16 sep

Door Het Grootste Kennisfestival in

Het Grootste Kennisfestival van Nederland

Bekijk evenement:
Social-service
16 sep

Door Klantenservice Federatie (KSF) in

Social dilemma: Social service en privacy

Bekijk evenement:
Upstream Festival
20 sep

Door Upstream Festival in

Upstream Festival

Bekijk evenement:
Contact