Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Nu we er weer meer op uit kunnen, willen we dat iedereen dat kan. Daarom organiseert Ieder(in)  de Week van de Toegankelijkheid. Gedurende deze week is er extra aandacht voor de toegankelijkheid van winkels, horeca, theaters, natuurgebieden, sportaccommodaties, festivals etc.

Online meedoen

Maar, online meedoen is en blijft net zo belangrijk, ook na corona. Daarom is er ook extra aandacht tijdens de Week van de Toegankelijkheid voor digitale toegankelijkheid.

Iedereen moet overal mee kunnen doen, online en op locatie: Uit en Thuis.

Digitale toegankelijkheid

Hoe kunnen we mensen helpen om digitaal mee te doen in de maatschappij? Die vraag staat centraal tijdens het webinar ‘Online meedoen in de maatschappij dankzij technologie en hulpmiddelen’, dat georganiseerd wordt door Vilans en de Vilans Hulpmiddelenwijzer.

Samen met ervaringsdeskundigen, zorgprofessionals, experts op het gebied van technologie worden de mogelijkheden besproken.

Hulpmiddelen

Welke hulpmiddelen zijn nu al beschikbaar om online mee te kunnen doen? Welke nieuwe technologieën zijn in ontwikkeling? En hoe helpen die om het dagelijkse online leven toegankelijker te maken? Aan het eind van de middag heb je hier antwoord op.

 

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
data-driven-marketing
8 dec

Door FrankWatching in

Data-driven marketing (basis)

Bekijk evenement:
de-beste-werkplek-voor-klantcontactmedewerkers
8 dec

Door Klantenservice Federatie (KSF) in

De beste werkplek voor klantcontactmedewerkers

Bekijk evenement:
Inclusief-onderzoek
15 dec

Door Gebruiker Centraal in

Het belang van inclusief onderzoek

Bekijk evenement:
Contact