Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Interne communicatie

De combinatie vanuit huis werken en op kantoor wordt steeds normaler. Er is dan ook meer behoefte aan een heldere interne communicatie. Organisaties vragen zich af hoe ze medewerkers nog goed kunnen bereiken en verbinden aan hun merk over de schotten van afdeling en teams heen. Medewerkers zijn op hun beurt ook op zoek naar nieuwe verbinding met collega’s en de organisatie.

Digitale platformen en communities

Interne digitale platformen en interne communities kunnen een grote rol inspelen in het bewerkstelligen van die verbinding. Hier kunnen medewerkers elkaar vinden en ideeën, kennis en ervaringen uitwisselen. En met een goede interne communicatiestroom zijn ze op de hoogte van wat er speelt in de organisatie en wordt de verbinding met het merk versterkt. Maar hoe richt je die interne communicatie en communities in?

Wat komt er aan bod tijdens de clinic?

Peter Haan, oprichter en directeur van Evolve, neemt je tijdens deze clinic ‘interne communicatie en interne communities’ in 1,5 uur mee in dit vraagstuk. Hij zoomt in op de mogelijkheden die interne digitale media bieden voor interne samenwerking, binden van medewerkers en stroomlijnen van interne communicatie bij het werken in een hybride situatie. Hij geeft aan hoe je kunt bepalen welk digitaal intern communicatiemiddel voor welk doel ingezet kan worden, welke type boodschap het beste via welk kanaal gecommuniceerd kan worden en hoe je interne communities succesvol inzet. Kortom, een duidelijke interne communicatie.

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
data-driven-marketing
8 dec

Door FrankWatching in

Data-driven marketing (basis)

Bekijk evenement:
de-beste-werkplek-voor-klantcontactmedewerkers
8 dec

Door Klantenservice Federatie (KSF) in

De beste werkplek voor klantcontactmedewerkers

Bekijk evenement:
Inclusief-onderzoek
15 dec

Door Gebruiker Centraal in

Het belang van inclusief onderzoek

Bekijk evenement:
Contact