Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

NIMA Marketing Day op 9 september zal net als de eerdere edities een marketingfestival zijn waar de marketingspecialisten en ondernemers met de vingers aan de knoppen een hoofdrol spelen.

Live ‘marketing day’

Na een geslaagde ‘corona-editie’ met beperkte aantallen bezoekers en verspreid over drie dagen in september 2020 is er getwijfeld over de aanpak voor 2021. Wordt de vijfde NIMA Marketing Day weer een echte live marketingdag of een editie verspreid over verschillende dagen? De kogel is door de kerk. De organisatie heeft besloten dat het weer een eendaagse bijeenkomst wordt waarin de smaakmakers uit het vak komen vertellen op welke wijze ze hebben kunnen bijdragen aan het succes van hun bedrijven en organisaties.

Marketinguitdagingen

Echte verhalen over echte marketinguitdagingen die soms geweldig uitpakken en soms wat minder, maar waar je altijd iets van opsteekt. De thematracks zijn net als ‘voor corona’ verdeeld over tien zalen met een capaciteit van 100 bezoekers per zaal, waarbij uiteraard wordt uitgegaan van een redelijk genormaliseerde situatie voor live events na de zomer.

Programma

Aan het begin en aan het eind van de Marketing Day is er een keynote spreker, tussen die twee keynotes kun je in vijf tijdslots en verdeeld over tien zalen een keuze maken uit diverse actuele marketingthema’s: van diepe marketingstrategie tot slimmigheidjes in de marketingexecutie. Er wordt hard gewerkt om een inspirerend programma neer te zetten.

Sprekers

Enkele sprekers zijn in ieder geval bekend:

  • Thomas Barta – Thomas Barta
  • Cas Biesta – Ajax
  • Jeremiah Albinus – Fonq
  • Nicole Freid – HAK
  • Marcel van der Heijden – Karma Kebab
  • Nick Nijhuis – Windesheim
  • Antoinette Alma – Windesheim

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
VNG Congres
28 jun

Door VNG in Utrecht

VNG Jaarcongres

Bekijk evenement:
Verandermanagement
28 jun

Door Management Impact in Utrecht

Jaarcongres Verandermanagement 2022

Bekijk evenement:
Citymarketing Arnhem - Foto door Marco Derksen
28 jun

Door Media Villa Arnhem in Utrecht

Ontwikkeling Citymarketing Arnhem

Bekijk evenement:
Contact