Laden Evenementen

De Toerisme Top is een initiatief van de provincie Overijssel en wordt ondersteund door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Tijdens deze Top richten overheden, bedrijfsleven en toeristische organisaties zich op de uitdagingen en kansen voor Nederland in 2030. Het doel is om tot een gezamenlijke aanpak te komen. Zoveel mogelijk steden en regio’s moeten kunnen profiteren van het groeiende toerisme, nationaal en internationaal.

Creativiteit en innovatie

De derde Nationale Toerisme Top vindt plaats op maandag 28 september. Dit jaar geen persoonlijke ontmoeting in Gelderland zoals verwacht. Dit jaar word je bijgepraat tijdens een speciale virtuele editie. “Hoe kunnen creativiteit en innovatie bijdragen aan het herstel van onze sector?”

Ook al worden maatregelen versoepeld, we trekken we er met z’n allen weer voorzichtig op uit. De grenzen gaan langzaam weer open: de gevolgen van de coronacrisis voor met name de gastvrijheidssector zijn enorm. Tegelijkertijd zien we dat de crisis bij ondernemers ook kan leiden tot nieuwe, innovatieve verdienmodellen en verrassende samenwerkingsvormen.

Op maandag 28 september gaat het gesprek hierover tijdens een uitdagende virtuele, interactieve talkshow. Laat je inspireren door vele initiatieven en best practices vanuit het hele land en bekijk met ondernemers, beleidsmakers en experts wat je van elkaar nodig hebt.

Actieagenda Perspectief 2030

Vorig jaar, tijdens de tweede nationale Toerisme Top, lanceerde staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat samen met de provincies de Actieagenda Perspectief 2030. Deze actieagenda is een concrete vervolgstap op Perspectief 2030. De landelijke visie op toerisme die vorig jaar tijdens de eerste Toerisme Top is gelanceerd.

De geplande Toerisme Top in Winterswijk wordt doorgeschoven naar 2021.

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Veranderkracht
28 sep

Door A&O Fonds Gemeenten in

Online festival: Summerschool 2020

Bekijk evenement:
NIMA Marketing Day
28 sep

Door NIMA in

Nima Marketing Day 2020

Bekijk evenement:
Service Design Days
28 sep

Door Koos Service Design in

Service Design Days

Bekijk evenement:
Contact