Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Kansen en uitdagingen voor bestemming Nederland

Tijdens de Toerisme Top 2021 richten overheden, bedrijfsleven en toeristische organisaties zich op de uitdagingen en kansen voor bestemming Nederland, nu en richting de toekomst.

Vorige keer stond de Toerisme Top in het teken van ‘Inspireren en innoveren in crisistijd’. Dit jaar wordt er toch weer voorzichtig vooruit gekeken. Het thema van 2021 is dan ook; ‘Terug naar de Top!?Toewerken naar een nieuwe balans’.

Gezamenlijk wordt de balans opgemaakt voor de toeristische sector in Nederland. Hoe is het de ondernemers vergaan, hoe ziet de toekomst eruit en hoe realiseren we samen duurzaam herstel?

Programma Toerisme Top 2021

Het programma begint om 11.00 uur met een tafelgesprek met ondernemers. Hoe kijken ondernemers terug op afgelopen jaar? Wat nemen ze mee richting de toekomst? Wat zijn de belangrijkste lessen? En wat kunnen ze zeggen over de veerkracht van hun bedrijf en de gehele sector?

Aan tafel nemen plaats Ineke van Empel (directeur Theater De Storm), Roel Welsing (algemeen directeur Apenheul), Kees Hensen (eigenaar Hotel de Wereld Wageningen & Horeca Inspiratie Maatschappij) en Marcel Schonenberg (algemeen directeur Beurs van Berlage).

Internationaal perspectief

Wat zijn trends en ontwikkelingen op het gebied van consumenten- en bezoekersgedrag? Is het gedrag van bezoekers echt aan het veranderen? Hoe ziet de toekomst er wereldwijd uit op dit gebied? Wat zijn de grootste uitdagingen als het gaat om bezoekersgedrag?

Tijdens deze plenaire sessie zien we het internationaal perspectief van Signe Jungersted, CEO en oprichter van Group NAO, een internationale organisatie die zich richt op transformaties over verschillende industrieën. Signe is een expert op het gebied van internationale bestemmingsontwikkeling.

Deelsessies

Na de middag zijn er verschillende deelsessies met de volgende onderwerpen:

  1. Veranderend bezoekersgedrag
  2. (her)Definiëren van balans
  3. Uitdagingen op de arbeidsmarkt

Bekijk hier het hele programma en registreer jezelf.

Je kunt jezelf aanmelden voor alleen het ochtendprogramma of ook voor de middag. In de middag kies je uit een van de deelsessies. Het programma vindt fysiek plaats en kan je uiteraard ook online bijwonen.

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Inclusief-onderzoek
15 dec

Door Gebruiker Centraal in Winterswijk

Het belang van inclusief onderzoek

Bekijk evenement:
Travel Congress 2023
10 jan

Door Jaarbeurs in Winterswijk

Travel Congress 2023

Bekijk evenement:
Winterfestival klantgericht ondernemen
23 jan

Door PvKO in Winterswijk

PvKO Winterfestival

Bekijk evenement:
Contact