Laden Evenementen

Kansen en uitdagingen voor bestemming Nederland

Tijdens de Toerisme Top 2021 richten overheden, bedrijfsleven en toeristische organisaties zich op de uitdagingen en kansen voor bestemming Nederland, nu en richting de toekomst.

Vorige keer stond de Toerisme Top in het teken van ‘Inspireren en innoveren in crisistijd’. Dit jaar wordt er toch weer voorzichtig vooruit gekeken. Het thema van 2021 is dan ook; ‘Terug naar de Top!?Toewerken naar een nieuwe balans’.

Gezamenlijk wordt de balans opgemaakt voor de toeristische sector in Nederland. Hoe is het de ondernemers vergaan, hoe ziet de toekomst eruit en hoe realiseren we samen duurzaam herstel?

Programma Toerisme Top 2021

Het programma start om 11.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Er is een inspirerend plenair programma met gesprekken met ondernemers en inzichten van nationale en internationale experts. Ook is er een middagprogramma met verschillende deelsessies (onder voorbehoud van de dan geldende maatregelen).

Na de zomer wordt er meer bekend gemaakt over de sprekers en kun je je aanmelden voor de verschillende middagsessies. De deelsessies vinden fysiek plaats en kan je uiteraard ook online bijwonen.

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan hier aan.

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Strategisch informatiemanagement
1 aug

Door Academy for Information & Management in Winterswijk

Opleiding: Strategisch informatiemanagement (SIM)

Bekijk evenement:
hybride-klantcontactorganisatie
2 sep

Door Klantenservice Federatie (KSF) in Winterswijk

Leidinggeven aan een hybride klantcontactorganisatie

Bekijk evenement:
Veranderkunde
6 sep

Door ManagementBoek in Winterswijk

Collegereeks: Veranderkunde

Bekijk evenement:
Contact