Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Nationaal Congres Citymarketing

Hét vakcongres op het gebied van citymarketing staat weer op de agenda! Het Nationaal Congres Citymarketing vindt plaats op maandag 16 mei 2022 bij de Floriade Expo in Almere. Helemaal zoals je gewend bent, met top sprekers, uitreiking van de Nationale Citymarketing Trofee, netwerklunch én bezoek aan de Floriade.

Programma

Na een welkom door moderater Hanneke de Korte en voorzitter Martijn Bulthuis gaat het Nationaal Congres Citymarketing van start. Directeur van Floriade, Hans Bakker én directeur van Almere City Marketing, Nik Smit vertellen over de achtergrond van de Floriade en de meerwaarde van citymarketing.

Er zijn diverse keynotes van o.a. ex rijksbouwmeester en stedenbouwkundig ontwerper Floris Alkemade. Ook worden er bijzondere citymarketinginitiatieven in de spotlights gezet die gestart zijn in coronatijd.

Voordat de netwerkborrel van start gaat is er eerst nog een interactieve sessie met een panel van citymarketing professionals over de relatie tussen citymarketing en de veranderende stad.

Aanmelden is al mogelijk!

Terugblik op 2019

In 2019 was de 12e editie in de gaststad Eindhoven. Het was een bijzondere; De samenvoeging van het Nationaal Congres Citymarketing met de Dag van de Citymarketing maakt Netwerk Citymarketing Nederland voortaan de trotse afzender van het belangrijkste vakcongres en de voornaamste vakprijs op het gebied van citymarketing. Blik hier terug op de editie van 2019.

The Feed Factory

The Feed Factory is een handige tool waarmee je toeristische en culturele evenementen aangeleverd door organisatoren, partners en podia in jouw stad, streek of regio kunt (laten) invoeren, bewerken en publiceren naar jouw website en naar apps, chatbots, TV-schermen, magazines, uitladders, uitagenda’s,  magazines en andere publicaties.

Zo kun jij als VVV, DMO, bibliotheek, gemeente of citymarketing organisatie het veelzijdige culturele en toeristische aanbod van jouw stad, streek of regio snel, optimaal en met geringe moeite onder de aandacht brengen en actueel houden.

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
digitaal-werven
6 okt

Door Digitaal Werven in Almere

Digitaal-Werven Event

Bekijk evenement:
Direct-Duidelijk-Week
10 okt

Door Gebruiker Centraal in Almere

Direct Duidelijk Week

Bekijk evenement:
evenementen
10 okt

Door Respons in Almere

Nationaal Congres Evenementen

Bekijk evenement:
Contact