Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Metaverse

De metaverse: volgens experts niet alleen een trend, maar een fundamentele wijziging van de wereld waar wij nu in leven. Het is de toekomst van web 3.0, maar wat is het eigenlijk? Dat en meer ontdek je tijdens een gloednieuwe editie van Digital Wednesday over de ongrijpbare wereld van de metaverse.

Duik 16 februari mee in de wereld van de metaverse en ontdek hoe jij onderdeel van deze digitale transformatie wordt. Onderwerpen welke aan bod komen zijn:

  • Wat de metaverse precies inhoudt
  • Wat je nu al kunt doen in de wereld van de metaverse
  • Wat de nieuwste ontwikkelingen zijn
  • Hoe jij je eerste metaverse-stappen zet en inspeelt op een toekomst in deze digitale dimensie

Sprekers

Sander Duivestein is spreker, trendwatcher, internetondernemer, adviseur en columnist over de impact van digitale technologie op mensen, bedrijven en onze maatschappij. Hij vertelt over de huidige internetcultuur die steeds bepalender wordt en over de manier waarop we spelen, wonen, leven en werken.

Ciarán Norris heeft meer dan 20 jaar marketing-ervaring, sinds het krijgen van een baan in Sydney in een internetcafé afgelopen millennium. Deze Engelstalige spreker heeft in B2B publishing, creatieve media agencies, client-site en sales gewerkt en deed ervaring op bij bedrijven zoals WPP’s Mindshare, Yahoo!7 (Yahoo’s Australian JV), American Express. Nu is hij onderdeel van Meta’s global & regional partnership bij WPP.

Ruud Dankers is Creative lead bij TDE, digital creative agency in sports. Zijn liefde voor emerging technologies past hij toe in concepten en campagnes voor clubs en merken binnen de sport. Met Momentible verkocht TDE NFT’s namens PSV, Eliud Kipchoge en Wout van Aert.

Save the date!

Of het event volledig online of – deels – offline gaat zijn, is nog niet bekend. Zorg ervoor dat je je agenda vrij houdt van 19:00 tot 20:30 uur. Dan mis je zeker niets!

 

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
digitaal-werven
6 okt

Door Digitaal Werven in Eindhoven

Digitaal-Werven Event

Bekijk evenement:
Direct-Duidelijk-Week
10 okt

Door Gebruiker Centraal in Eindhoven

Direct Duidelijk Week

Bekijk evenement:
evenementen
10 okt

Door Respons in Eindhoven

Nationaal Congres Evenementen

Bekijk evenement:
Contact