Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Online evenement LEEF

De Mentelity Foundation organiseert op 14 april 2021 de inspirerende avond ‘LEEF’. Tijdens dit online evenement bezorgt De Mentelity Foundation samen met verschillende gasten jou de avond van je leven. Bestel nu een ticket en laat je inspireren!

De avond zal in het teken staan van hoe Bibian Mentel in het leven stond en het verzamelen van herinneringen in plaats van bezittingen. Vlak voor haar overlijden had Bibian nog de hoop aanwezig te kunnen zijn, maar het was haar nadrukkelijke wens het evenement door te laten gaan.

Programma

Woensdag 14 april start de avond om 18:30 uur en eindigt rond 20:30 uur. De presentatie is in handen van Quinty Trustfull. Bij haar aan tafel schuiven de volgende gasten aan om te praten over de kracht van positiviteit en hoe Bibian daardoor tot het laatste moment wist te genieten van het leven:

  • Edwin Spee, man van Bibian Mentel
  • Edith Bosch, meervoudig wereldkampioen judo
  • Jesse Bleekemolen, documentairemaker
  • Tommie Christiaan & Samantha Steenwijk met muzikale optredens.

Tickets

Bezoekers die een ticket hebben aangeschaft krijgen in de week van het event een speciale link toegestuurd die toegang geeft tot de avond ‘LEEF’. Op de avond zelf verhinderd? De avond is na aanschaf van een ticket een week lang terug te kijken via jouw unieke link, dus geen probleem. Een ticket voor de avond kost €49,95 en de opbrengsten komen volledig ten goede aan de Mentelity Foundation.

 

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Sleutelfiguren bij ontwikkeling
1 dec

Door Gebruiker Centraal in

Je doelgroep écht bereiken? Maak gebruik van sleutelfiguren

Bekijk evenement:
data-driven-marketing
8 dec

Door FrankWatching in

Data-driven marketing (basis)

Bekijk evenement:
de-beste-werkplek-voor-klantcontactmedewerkers
8 dec

Door Klantenservice Federatie (KSF) in

De beste werkplek voor klantcontactmedewerkers

Bekijk evenement:
Contact