Laden Evenementen

Mens Centraal

Werk je bij de overheid aan communicatie en/of dienstverlening? En wil je beter kunnen aansluiten op de leefwereld van mensen, zodat je ze echt van dienst kunt zijn? Hoe stel je de mens centraal in overheidscommunicatie en -dienstverlening? Met de juiste handvatten kun je echt het verschil maken in het leven van mensen.

Programma

Tijdens het congres Mens Centraal zijn er diverse workshops over onder meer design thinking, doelgroeponderzoek, werken vanuit levensgebeurtenissen en hoe je van inzicht naar impact en concrete oplossingen voor mensen komt. Praktijkvoorbeelden en de ervaringen van burgers zelf worden gedeeld. Je ontmoet mensen die werkzaam zijn in de communicatie en dienstverlening van gemeentes, ministeries, provincies, uitvoeringsorganisaties en waterschappen. Het programma is nog in ontwikkeling.

Afsluiting

Het programma Mens Centraal eindigt na vier jaar als zelfstandig overheidsbreed programma. Maar het gedachtengoed, de werkwijze en ontwikkelde methodiek van het programma gaan door! Samen zorgen we voor informatie en dienstverlening meer op maat, vanuit de leefwereld van mensen. Digitaal waar het kan en met persoonlijk contact waar dat beter is. Het congres is de laatste bijeenkomst van het programma Mens Centraal. Hier staan geleerde lessen van de afgelopen jaren staan centraal en er is aandacht voor de officiële overdracht van onderdelen van het programma.

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Data-Week-NL
27 jun

Door Gemeente ’s Hertogenbosch in Amersfoort

Data Week NL

Bekijk evenement:
VNG Congres
28 jun

Door VNG in Amersfoort

VNG Jaarcongres

Bekijk evenement:
Verandermanagement
28 jun

Door Management Impact in Amersfoort

Jaarcongres Verandermanagement 2022

Bekijk evenement:
Contact