Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Elk kwartaal organiseert 038 Digital een Meetup waar boeiende sprekers aan het woord komen. Deze keer staat ‘influencer marketing’ centraal. Heb je een idee hoe je deze vorm van marketing zelf inzet?

Twee van de beste sprekers op dit gebied gaan je er alles over vertellen. Van de belangrijkste basics tot uitdagende cases en praktische tips om morgen mee aan de slag te gaan.

Influencer netwerk

Als trainer en spreker focust Kirsten Jassies zich op digitale social media trends en tools als Instagram, Snapchat en influencers. Ook zijn er twee boeken van haar hand verschenen: In beeld met Instagram en Instaproof. In 2012 zette ze het influencer-netwerk Blogtoday op voor uitgever Sanoma waar ze influencers, merken en magazines aan elkaar koppelde.

Influencer marketing

Leonie ter Veld, een van Nederlands succesvolste foodbloggers en auteur van maar liefst drie kookboeken. Ze werkt regelmatig samen met mooie merken via haar eigen platform gewoonwateenstudentjesavondseet.nl, maar ook via haar social kanalen. Deze avond vertelt Leonie haar verhaal, over het inzetten van content voor je merk, belangrijke succesfactoren voor een influencer én waar je als merk aan moet denken.

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Brand Minds Live
25 sep

Door DenkProducties in Zwolle

Brand Minds Live

Bekijk evenement:
Customer experience marathon
28 sep

Door Customer Talk in Zwolle

Customer Experience Marathon

Bekijk evenement:
Top toerisme
28 sep

Door Toerisme Top in Zwolle

Nationale Toerisme Top

Bekijk evenement:
Contact