Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Klantdata

Customer Data Conference is hét online event over data driven marketing, personalisatie & conversie.
Marketing draait om de juiste boodschap aan de juiste persoon, op de juiste plek en tijd. Voor de optimale klantervaring moeten je klantdata dus van topkwaliteit zijn. Hoe bereik je met data driven marketing dat mensen nóg beter geholpen zijn en zo de conversie wordt verhoogd? En welke stappen moet je nemen om alles goed te organiseren?

Customer Data Conference

Ontdek op Customer Data Conference hoe je met de juiste aanpak van data analytics & marketing automation kunt groeien als customer centric organisatie. Of je nu klein of groot bent, B2C of B2B-speler.

Check in bij keynotes en kies zelf naar welke breakout-sessies je gaat tijdens deze virtuele conference. Stel vragen aan sprekers en connect met andere bezoekers. Ben je benieuwd hoe een online Frankwatching-event eruit ziet? Bekijk de video.

Sprekers

Scott Brinker analyseert al meer dan tien jaar marketingtechnologie en de impact ervan op marketingorganisaties. Hij schreef o.a. het boek ‘Hacking marketing‘ en hij neemt je mee in ‘The future of marketing and martech’ tijdens zijn keynote.

Twee jaar naar de AVG zien we steeds meer handhaving. Wat is de impact van deze ontwikkelingen op onze sector? Hoe zorg je dat je tussen al deze veranderingen nog steeds mooie campagnes kunt maken? Matthias de Bruyne praat je bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van privacy in het marketingvak.

Je hebt flink geïnvesteerd in je klantdata, maar hoe haal je vervolgens rendement uit die data? Job van den Berg is Data Strategy Director bij DPG Media en verantwoordelijk voor de commerciële datastrategie richting adverteerders en mediabureaus. DPG Media biedt een oplossing waarbij klantdata het uitgangspunt vormt van de marketinginzet, door middel van customer matching. Job legt in zijn sessie uit hoe je hiermee succes kunt behalen, aan de hand van de award-winnende case van Bungalows.nl.

  • Komt het live-moment niet uit? Je kunt later de opname bekijken van de conferentie.

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
digitaal-werven
6 okt

Door Digitaal Werven in

Digitaal-Werven Event

Bekijk evenement:
Direct-Duidelijk-Week
10 okt

Door Gebruiker Centraal in

Direct Duidelijk Week

Bekijk evenement:
evenementen
10 okt

Door Respons in

Nationaal Congres Evenementen

Bekijk evenement:
Contact