Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Ynnovate organiseert regelmatig Masterclasses die inzoomen op een specifiek onderwerp of een bepaalde innovatiemethodiek. De Masterclasses richten zich op nieuwe innovatieve werkvormen en onderwerpen die bij innovatie een rol spelen.

Innoveren met LEGO

LEGO, wie heeft er vroeger niet mee gespeeld? Iedereen kent deze super duurzame speelgoedblokjes wel. Maar wist je dat je LEGO ook goed kunt inzetten om samen te innoveren? Ynnovate zet dit in voor het innovatieproces.

Het is fantastisch om samen met deelnemers te bouwen aan een gezamenlijk vraagstuk of idee en dat tot leven te zien komen in een echt bouwwerk. – Ynnovate

Ook gebruiken ze LEGO in experimenten en prototypes, om zo concepten te testen in de praktijk.

Innovatieproces

Het tastbaar maken van knelpunten, ideeën en resultaten is uitstekend mogelijk door het inzetten van LEGO in je innovatieproces. Een andere manier van werken die ook nog eens vernieuwende resultaten oplevert. In deze tweedaagse Masterclass leert Ynnovate je hoe je LEGO kunt inzetten in verschillende fasen van het innovatieproces. Van het bouwen van een vraagstuk en het maken van een visie, tot het uitwerken en testen van een idee; met LEGO kan het! Benieuwd naar hoe dat er uit ziet? Bekijk dan de video.

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Citymarketing
16 mei

Door Het Netwerk Citymarketing in Utrecht

Nationaal Congres Citymarketing 2022

Bekijk evenement:
Veranderkunde
17 mei

Door ManagementBoek in Utrecht

Collegereeks: Veranderkunde

Bekijk evenement:
churn-door-middel-van-data-science
18 mei

Door Beeckestijn Business School in Utrecht

Churn voorspellen en verlagen d.m.v. data science

Bekijk evenement:
Contact