Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Digitale transformaties volgen elkaar snel op, terwijl de impact op mens en maatschappij lastig te voorspellen is. Vormen technologische ontwikkelingen als Artificial Intelligence (AI), robotisering of de Metaverse een bedreiging of kunnen ze ons juist ondersteunen?

Technologische ontwikkelingen

Digitale transformatie, iedereen heeft het erover. Als je de krant open slaat, een online nieuwsbericht leest of door je LinkedIn timeline scrollt. Niet alleen heeft digitale transformatie betrekking op organisaties, maar op de gehele maatschappij. Onze manier van samenwerken en communiceren verandert door nieuwe technologische ontwikkelingen. We zijn steeds meer connected, altijd en overal. Wat betekent dit voor ons en onze toekomst?

Digitale transformatie in de praktijk

In deze gratis Masterclass nemen Marco Derksen (oprichter van strategisch adviesbureau Upstream, eigenaar van het toonaangevende marketingblog Marketingfacts en 25 jaar ervaring op het gebied van digitale media) en Anouk Beeren (E-commerce directeur Intergamma en heeft eerder Bidfood door twee digitale transformaties geleid) mee in wat digitale transformatie betekent in de praktijk. Het belooft een inspirerende sessie te worden met talloze praktijkvoorbeelden en ervaringsverhalen.

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
data-driven-marketing
8 dec

Door FrankWatching in Arnhem

Data-driven marketing (basis)

Bekijk evenement:
de-beste-werkplek-voor-klantcontactmedewerkers
8 dec

Door Klantenservice Federatie (KSF) in Arnhem

De beste werkplek voor klantcontactmedewerkers

Bekijk evenement:
Inclusief-onderzoek
15 dec

Door Gebruiker Centraal in Arnhem

Het belang van inclusief onderzoek

Bekijk evenement:
Contact