Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Weerstand tegen digitalisering

Digitalisering biedt veel kansen op verbetering, maar het benutten hiervan stuit vaak op weerstand. In deze masterclass ontdek je welke kennis en vaardigheden je nodig hebt als moderne bestuurder, manager of beleidsmedewerker om effectief sturing te geven aan de digitale transformatie binnen je organisatie, afdeling of beleidsveld. Zo leer je om op basis van een coalitieakkoord, beleid en wetgeving een strategische koers uit te zetten rondom digitalisering. Daarnaast leer je ook hoe je deze daadwerkelijk implementeert in je organisatie en stakeholders hierbij betrekt.

Aanpak van de masterclass

Tijdens deze masterclass vergroot je je inzicht om relaties te leggen tussen de ambities van de organisatie, digitale transformatie, werken onder architectuur, implementatievaardigheden en je rol als leider daarbij. Je inventariseert trends en ontwikkelingen in de omgeving en de ambities van de overheid op dit gebied. Vervolgens maak je de vertaalslag naar de eigen organisatie en de mogelijkheden om de eigen ambities om te zetten in concrete veranderprogramma’s. Natuurlijk met een maximale kans op succes.

Voor wie?

Deze masterclass is voor bestuurders, informatie- of projectmanagers of beleidsmedewerkers die verantwoordelijk zijn voor strategische projecten binnen de organisatie. Daarbij is het belangrijk dat je affiniteit hebt met informatiemanagement en de mogelijkheden die dit voor je organisatie biedt.

 

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
verbindingsfestival-2022
7 jul

Door Acquire Publishing B.V. in

Verbindingsfestival 2022

Bekijk evenement:
Duurzame inzetbaarheid in klantcontact
7 jul

Door Klantenservice Federatie (KSF) in

De do’s en don’ts van het automatiseren van klantcontact

Bekijk evenement:
freelanceFest
8 jul

Door Fring.Work in

FreelanceFest

Bekijk evenement:
Contact