Laden Evenementen

Weerstand tegen digitalisering

Digitalisering biedt veel kansen op verbetering, maar het benutten hiervan stuit vaak op weerstand. In deze masterclass ontdek je welke kennis en vaardigheden je nodig hebt als moderne bestuurder, manager of beleidsmedewerker om effectief sturing te geven aan de digitale transformatie binnen je organisatie, afdeling of beleidsveld. Zo leer je om op basis van een coalitieakkoord, beleid en wetgeving een strategische koers uit te zetten rondom digitalisering. Daarnaast leer je ook hoe je deze daadwerkelijk implementeert in je organisatie en stakeholders hierbij betrekt.

Aanpak van de masterclass

Tijdens deze masterclass vergroot je je inzicht om relaties te leggen tussen de ambities van de organisatie, digitale transformatie, werken onder architectuur, implementatievaardigheden en je rol als leider daarbij. Je inventariseert trends en ontwikkelingen in de omgeving en de ambities van de overheid op dit gebied. Vervolgens maak je de vertaalslag naar de eigen organisatie en de mogelijkheden om de eigen ambities om te zetten in concrete veranderprogramma’s. Natuurlijk met een maximale kans op succes.

Voor wie?

Deze masterclass is voor bestuurders, informatie- of projectmanagers of beleidsmedewerkers die verantwoordelijk zijn voor strategische projecten binnen de organisatie. Daarbij is het belangrijk dat je affiniteit hebt met informatiemanagement en de mogelijkheden die dit voor je organisatie biedt.

 

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Klantgericht communiceren
19 apr

Door Customer Talk in

Training: Klantgericht communiceren

Bekijk evenement:
participatie-betrokkenheid
19 apr

Door Citisens in

Online cursus: Vergroot betrokkenheid

Bekijk evenement:
Robotisering in de overheid
20 apr

Door CKC Seminars in

Robotisering in de overheid

Bekijk evenement:
Contact