Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Als marketeer moet je weten wat de jeugd bezighoudt. Omdat jouw product of dienst zich op hen richt of omdat je met hen samenwerkt. Op deze boeiende avond kruipen we samen in het brein van jongeren van – pakweg – 15 tot 25 jaar. Dat doen we niet alleen door over hen te praten, maar ook door met hen te praten.

Puberbrein

Wie anders dan Youngworks (o.a. bekend van het boek ‘Het Puberbrein’) kan ons meenemen op een reis door het puberbrein? Yvonne van Sark is één van de grootste experts op het gebied van jongeren in Nederland en we hebben haar weten te strikken voor deze avond. Kijk hieronder voor een kort interview met Yvonne.

Heb jij thuis een paar pubers? Dan denk je vast dat je ze wel kent. Maar de ene jongere is de andere niet. Hoe kijken verschillende jongeren naar de maatschappij? Wat houdt hen bezig en hoe gaan ze om met bijvoorbeeld de druk van sociale media en de dreiging van terrorisme? Zijn ze bewust bezig met duurzaamheid en welke merken zijn oké (en waarom?).

Talentontwikkeling

Dat kunnen we hen allemaal zelf vragen. Dit doen we onder de inspirerende leiding van de – zelf nog jonge – psychologe Juliette Hammana. Juliette is bij de VEA verantwoordelijk voor talentontwikkeling en werkt dagelijks voor en met jongeren. Zowel zij als wij vragen onze jonge gasten het hemd van het lijf.

De Koopplaats Arnhem

De locatie van deze bijeenkomst is ‘De Kookplaats’, een fijne, groene plek op bedrijventerrein Arnhems Buiten (het voormalige KEMA-terrein). Op het terras aan het grote gazon krijgen we een heerlijke barbecue geserveerd.

Aanmelden kan via https://www.marketingminds.nl/events/jongeren-begrijp-jij-ze-nog

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
digitaal-werven
6 okt

Door Digitaal Werven in Arnhem

Digitaal-Werven Event

Bekijk evenement:
Direct-Duidelijk-Week
10 okt

Door Gebruiker Centraal in Arnhem

Direct Duidelijk Week

Bekijk evenement:
evenementen
10 okt

Door Respons in Arnhem

Nationaal Congres Evenementen

Bekijk evenement:
Contact