Laden Evenementen

Als marketeer moet je weten wat de jeugd bezighoudt. Omdat jouw product of dienst zich op hen richt of omdat je met hen samenwerkt. Op deze boeiende avond kruipen we samen in het brein van jongeren van – pakweg – 15 tot 25 jaar. Dat doen we niet alleen door over hen te praten, maar ook door met hen te praten.

Puberbrein

Wie anders dan Youngworks (o.a. bekend van het boek ‘Het Puberbrein’) kan ons meenemen op een reis door het puberbrein? Yvonne van Sark is één van de grootste experts op het gebied van jongeren in Nederland en we hebben haar weten te strikken voor deze avond. Kijk hieronder voor een kort interview met Yvonne.

Heb jij thuis een paar pubers? Dan denk je vast dat je ze wel kent. Maar de ene jongere is de andere niet. Hoe kijken verschillende jongeren naar de maatschappij? Wat houdt hen bezig en hoe gaan ze om met bijvoorbeeld de druk van sociale media en de dreiging van terrorisme? Zijn ze bewust bezig met duurzaamheid en welke merken zijn oké (en waarom?).

Talentontwikkeling

Dat kunnen we hen allemaal zelf vragen. Dit doen we onder de inspirerende leiding van de – zelf nog jonge – psychologe Juliette Hammana. Juliette is bij de VEA verantwoordelijk voor talentontwikkeling en werkt dagelijks voor en met jongeren. Zowel zij als wij vragen onze jonge gasten het hemd van het lijf.

De Koopplaats Arnhem

De locatie van deze bijeenkomst is ‘De Kookplaats’, een fijne, groene plek op bedrijventerrein Arnhems Buiten (het voormalige KEMA-terrein). Op het terras aan het grote gazon krijgen we een heerlijke barbecue geserveerd.

Aanmelden kan via https://www.marketingminds.nl/events/jongeren-begrijp-jij-ze-nog

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Fake News - Kayla Velasquez
19 sep

Door Digital Wednesday in Arnhem

Fake News – Digital Wednesday

Bekijk evenement:
How to make it work 2019 - IAB Nederland
19 sep

Door IAB in Arnhem

How To Make It Work 2019 – #HTMIW19

Bekijk evenement:
038 Digital Zwolle over Digitale Transformatie
19 sep

Door Stichting 038 Digital in Arnhem

038 Digital #3 Digitale transformatie

Bekijk evenement:
Contact