Laden Evenementen

Op 5 en 6 februari 2020 organiseert de MOA, Expertise Center voor marketing insights, onderzoek en analytics, voor de 18e keer het Marketing Insights Event (MIE). Het MIE is een kennisplatform voor data-analisten, insights managers en research professionals en voor iedereen die werkt en leeft in de marketing.

Marketing Insights, onderzoek en analytics

De wereld van marketing insights, onderzoek en analytics is voortdurend in ontwikkeling. Organisaties gaan over op nieuwe manieren van werken, technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en ook de juridische aspecten van privacy en onderzoek staan niet stil. Dit zorgt voor talloze strategische, tactische en organisatorische uitdagingen op het gebied van insights en analytics. Het MOA Expertise Center heeft de kennis en expertise in huis om deze uitdagingen aan te gaan.

Persoonlijk programma

Er zijn twee congresdagen waarop je zelf je eigen persoonlijke programma samen kunt stellen vanuit ruim 100 workshops, masterclasses en keynotesessies.

Ruim 2500 (digital) marketeers, growth hackers, insights professionals, strategen en research professionals bezoeken het MIE om te luisteren naar de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van Insights, Marketing en Analytics.

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Klant energieke organisatie
5 feb

Door Beeckestijn Business School in Utrecht

De klant energieke organisatie

Bekijk evenement:
Digital Love
5 feb

Door Forum Groningen in Utrecht

Digital Love en kunstmatige intelligentie

Bekijk evenement:
nooit meer te druk
5 feb

Door ManagementBoek in Utrecht

Seminar: Nooit meer te druk!

Bekijk evenement:
Contact