Laden Evenementen

Marketing Automation

038 Digital trapt het tweede jaar af met een onderwerp dat al jaren in de lijstjes van marketingtrends staat: marketing automation. Data en technologie stellen ons inmiddels in staat om één op één met klanten communiceren met een minimum aan inspanning. Althans, dat is de belofte. De praktijk is, zoals altijd, weerbarstiger.

Wat is er nodig om je digitale marketingmachine succesvol aan de praat te krijgen? 038 Digital bekijkt in de eerste editie van 2020 de stand van zaken in marketing automation. Twee experts delen kennis, ervaring en concrete voorbeelden.

Marketingtechnologie

Maurice van Warven is Marketing Technology Consultant bij Harvest Digital, een growth marketing agency in Groningen. Maurice en Harvest Digital zijn gespecialiseerd in marketingtechnologie, automation en data. In zijn presentatie beantwoordt Maurice de belangrijke vragen over marketing automation. Hoe werkt het in de praktijk? Wat kunnen we ermee als bedrijf of platform? Hoe moeten we omgaan met onze data om er een succes van te maken?

Wilbert Beelen werkte bij Wehkamp en De Nieuwe Zaak en is sinds een jaar CRM-marketeer bij Univé. Zijn focus? Het automatiseren van marketing, met als centrale uitgangspunt de klant van Univé. Op 3 maart neemt hij je mee in de praktijk. Aan de hand van een van zijn projecten bij Univé leren we van hem belangrijke lessen over het succesvol inzetten van marketing automation.

Over 038 Digital

Zwolle is een bloeiende en ondernemende stad. Boordevol inspirerende bedrijven, bureaus en organisaties. Allemaal partijen die veel van elkaar kunnen leren op het gebied van marketing, digitalisering en innovatie. Alleen gebeurt dat wat 038 Digital betreft nog veel te weinig.

Daarom is er 038 Digital. Ieder kwartaal wordt er een nationaal bekende spreker én een lokaal talent uitgenodigd om een visie op marketing te delen, een case uit te diepen of de ins en outs van een tool of techniek te laten zien.

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Bingemarketing - content marketing a la Netflix
3 mrt

Door Media Villa Arnhem in Zwolle

Bingemarketing: Content marketing á la Netflix

Bekijk evenement:
Succesvol community
3 mrt

Door Beeckestijn Business School in Zwolle

Hoe zet je een community op en maak je deze succesvol?

Bekijk evenement:
Marketing Automation
3 mrt

Door Customer Talk in Zwolle

Marketing Automation & CRM event

Bekijk evenement:
Contact