Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Op 14 april a.s. komt er een vervolg op het succesvolle event Marketing Automation & CRM van afgelopen voorjaar. Kom alles te weten over hoe je jouw marketing automation en/of CRM systeem naar een hoger plan brengt. Experts delen hun ‘lessons learned’ en beste praktijkvoorbeelden zodat je weer helemaal up-to-date bent!

Marketing Automation

Het programma van Marketing Automation & CRM bestaat uit een interactief programma door experts op het gebied van CRM en Marketing Automation.

Als gastheer van het Marketing Automation & CRM event daagt Bart Meerdink de sprekers uit hun ervaringen te delen. Leren van wat goed gaat, maar ook van elkaars fouten.

Klantdata komt bij veel organisaties binnen vanuit diverse kanalen en systemen. Er worden vaak verschillende softwarepakketten gebruikt, Excel bestanden bijgehouden en marketingtools aangeschaft. Het resultaat? Data is gefragmenteerd waardoor het centrale klantbeeld ontbreekt en er fricties in de customer journey ontstaan.

Thijs van Rosmalen en Martijn Verdaasdonk van Webs, HubSpot CRM Platform Consultancy Partner, nemen je in deze sessie mee in hoe je de commerciële organisatie met elkaar in verbinding brengt met het HubSpot CRM Platform. Met een aantal steengoede klantcases laten zij zien hoe je naar een meer holistische, aangenamere klantervaring beweegt door je CRM systeem goed in de organisatie te zetten. Mensen, processen en middelen aligned.

 

 

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
data-driven-marketing
8 dec

Door FrankWatching in

Data-driven marketing (basis)

Bekijk evenement:
de-beste-werkplek-voor-klantcontactmedewerkers
8 dec

Door Klantenservice Federatie (KSF) in

De beste werkplek voor klantcontactmedewerkers

Bekijk evenement:
Inclusief-onderzoek
15 dec

Door Gebruiker Centraal in

Het belang van inclusief onderzoek

Bekijk evenement:
Contact