Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Marketing Automation & CRM

De meeste organisaties werken tegenwoordig met een CRM systeem om klantgegevens vast te leggen. Toch zijn er maar weinig bedrijven die hier optimaal gebruik van maken.

Daarnaast is er steeds meer Marketing Automation software beschikbaar waarmee organisaties de klantinteractie aanzienlijk kunnen verbeteren. Marketing Automation is niet alleen uitermate geschikt voor leadmanagement en nurturing maar ook voor het verbeteren van de communicatie rondom customer service.

Customer Experience

Door CRM en Marketing Automation goed in te richten kan de customer experience en rendement op marketingbestedingen aanzienlijk worden verbeterd. Sterker nog! Goede customer experience en klantinteractie worden een randvoorwaarde voor succes.

Programma

CustomerTalk organiseert deze middag voor iedereen die aan de slag wil met CRM en/of Marketing Automation of de bestaande implementatie naar een hoger plan wil brengen

Het programma van Marketing Automation & CRM bestaat uit een interactief programma met inspirerende keynotes, leerzame parallelsessies en workshops door experts.

Je krijgt inzicht in de laatste trends- en ontwikkelingen maar ook praktische informatie en tips om succesvol met CRM en marketing automation aan de slag te gaan. Je ontvangt een digitale ‘goody bag’ met rapporten, presentaties en andere relevante whitepapers en er is uiteraard ruimte om te netwerken met collega‚Äôs en professionals.

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Burgerzaken
4 mrt

Door A&O Fonds Gemeenten in Leusden

Burgerzaken in Beweging

Bekijk evenement:
innovatie gemeenten
4 mrt

Door A&O Fonds Gemeenten in Leusden

Online Minicollege over Innovatie

Bekijk evenement:
Veranderkracht
4 mrt

Door A&O Fonds Gemeenten in Leusden

Online festival: Summerschool 2020

Bekijk evenement:
Contact