Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Manager of the year

Op donderdag 9 juni 2022 vindt het jaarlijkse CCMA Event plaats! Op deze dag wordt de Manager of the Year 2022 uitgeroepen. Welke innovatieve manager wordt dit jaar bekroond met het prestigieuze CCMA Award?

To the future

Naast de uitreiking is er een terugblik naar de tijd voor de coronapandemie: hoe werd een callcenter aangestuurd door een manager? Hoe werd er gekeken naar de toekomst? Welke stappen zijn er genomen voor het creëren van een optimale klantbeleving?

Finalisten

In maart 2022 worden de acht halve finalisten aangekondigd, waarna de jurybezoeken en vlogs volgen. In mei volgt de halve finale. Daar wordt er door aanwezigen gestemd en gaan er op deze dag vier finalisten door naar de finale. Deze finalisten worden tijdens dit event gekoppeld aan buddy’s, welke fungeren als sparringpartner in aanloop naar de finale toe. Deze oud-finalisten kunnen hun kennis delen. Ze helpen de halve finalisten richting de finale met de inhoudelijke kennissessie, welke onderdeel uitmaakt van het middagprogramma tijdens de finale.

En dan is daar de langverwachte finaledag op donderdag 9 juni 2022. Op deze dag vindt de finale plaats op verschillende locaties en kan de finale online gevolgd worden.

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
cybersecuritymaand
3 okt

Door Alert Online in

Cybersecuritymaand 2022

Bekijk evenement:
Informatiemanagement
4 okt

Door Academy for Information & Management in

Strategisch informatiemanagement

Bekijk evenement:
digitaal-werven
6 okt

Door Digitaal Werven in

Digitaal-Werven Event

Bekijk evenement:
Contact