Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Goed gesprek

Op 24 september 2020 bundelen PW.Academy en Managementboek hun kennis en kunde tijdens de 1e editie van de Nationale Gesprekkendag. Een hele dag voor HR- en managementprofessionals, coaches en leidinggevenden over beter communiceren met elkaar. Over het effectiever en plezieriger voeren van diverse soorten gesprekken, zoals feedback-, coaching-, onderhandelings-, adviesgesprekken.

Overtuiging

Samen met overtuigingsgoeroe Pacelle van Goethem, auteur van o.a. ‘IJs verkopen aan eskimo’s‘,  ga je op zoek naar de geheimen van goede gesprekken en hoe je beter kunt overtuigen.
Als taalstrateeg en framingspecialist helpt Sarah Gagestein organisaties aan de juiste woorden. Ze leert je hoe je een ‘meesterframer‘ wordt en hoe je taal zo slim inzet dat je iedereen om je heen kunt beïnvloeden.

Effectief en besluitvaardig

Enter-trainer en bestsellerauteur Jan van Setten besluit deze dag. Hij reikt handvatten aan die het gesprekken voeren in organisaties omzetten in aangename, besluitvaardige momenten in plaats van confrontaties en energie slurpende sessies.

Gedurende de dag zijn er diverse break-outs waarin verdieping en praktische oefeningen centraal staan. Je krijgt tips en tricks die je de volgende dag al kunt toepassen. En om deze dag helemaal compleet te maken ontvangt iedere deelnemer een eigen exemplaar van ‘Het Grote gesprekkenboek’ van Jacco van den Berg en Mecheline Klijs.

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Sleutelfiguren bij ontwikkeling
1 dec

Door Gebruiker Centraal in Amsterdam

Je doelgroep écht bereiken? Maak gebruik van sleutelfiguren

Bekijk evenement:
data-driven-marketing
8 dec

Door FrankWatching in Amsterdam

Data-driven marketing (basis)

Bekijk evenement:
de-beste-werkplek-voor-klantcontactmedewerkers
8 dec

Door Klantenservice Federatie (KSF) in Amsterdam

De beste werkplek voor klantcontactmedewerkers

Bekijk evenement:
Contact