Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
Arko van Brakel en Luuk Willems geven op woensdag 15 jan. 2020 in Leusden een gratis clinic: “Leiderschap en organisatie bij digitale transformatie”.

Digitaal leiderschap: innovatie begint met vertrouwen.

Een klantgerichte, innovatieve en wendbare organisatie begint bij vertrouwen. Wat zijn de succesfactoren voor meer impact in een digitale wereld en hoe krijg je je organisatie mee? Arko van Brakel, co-founder van het Semco Style Institute, auteur van o.a. “Ondernemen met lef” en Beeckestijn docent, vertelt het je tijdens een inspirerende keynote over leiderschap en organisatie bij digitale transformatie.

Van filosofie naar praktijk.

Aan de slag met mede-oprichter van SSI Luuk Willems. Ervaar de kracht van zelforganisatie en creëer je eigen Roadmap.

Digitaal organiseren is mensenwerk

Of je nu start, innoveert of groeit: het digitale tijdperk vraagt om andere manieren van organiseren en leidinggeven. De digitale transitie is in volle gang en mens-gedreven organiseren is daarbij de sleutel naar succes en groei.

Ben jij er klaar voor om jouw organisatie te transformeren naar een flexibele, veerkrachtige en mens-gedreven organisatie? Tijdens deze clinic maak je kennis met zelforganisatie en de positieve impact die dit op jouw medewerkers kan hebben.

Semco Style Institute

Semco Style is een wereldwijd bekende filosofie en aanpak die is ontwikkeld in samenwerking met Braziliaanse ondernemer en zelforganisatie-pionier Ricardo Semler. Het helpt bedrijven effectiever te organiseren. Door de mens centraal te zetten en vanuit vertrouwen te bouwen, weet Semco Style Institute bedrijven te transformeren naar high-performing organisaties met een hoge medewerkersbetrokkenheid en sterk verbeterde klanttevredenheid.

Vanuit Upstream zijn Stef Löhr en Arne Keuning als deelnemers aanwezig.

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Strategisch informatiemanagement
1 nov

Door Academy for Information & Management in Leusden

Opleiding: Strategisch informatiemanagement (SIM)

Bekijk evenement:
zorg&ICT
2 nov

Door Jaarbeurs in Leusden

Zorg & ICT

Bekijk evenement:
Verdraaide-organisaties
2 nov

Door Management Impact in Leusden

Verdraaide organisaties

Bekijk evenement:
Contact