Laden Evenementen

In dit bijzondere jaar wordt het KSF Jaarcongres op een bijzondere manier georganiseerd: een interactieve talkshow online, speciaal voor klantcontactprofessionals! Een live uitzending op donderdagmiddag 5 november!

KSF-talkshow

Tijdens de KSF-talkshow van 1,5 uur interviewt dagvoorzitter Rens de Jong spraakmakende experts over de digitale transformatie in klantcontact: nu relevanter dan ooit. Geen speeches, geen lange presentaties, maar vlotte interviews en opinievorming live aan tafel.

Verschillende klantcontactorganisaties delen de ervaringen met thuiswerken, digitalisering en leiderschap in een veranderende wereld. Welke mooie dingen nemen we mee uit de coronacrisis? Zowel de technische als strategische aspecten worden belicht.

Break-outs

Er zijn verschillende break-outs tussendoor met experts op afstand. Een carrousel met 6 spraakmakende cases van klantcontactorganisaties over voice-assistence, predicitive engagement en customer experience. Er zit een digitaletransformatie-expert aan tafel voor connecting the dots.

En last but not least: dit congres is geheel interactief. De BuzzMaster-app wordt ingezet voor het wijgevoel: op afstand samen betrokken bij het jaarcongres.

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
leidinggeven aan topteams
29 okt

Door ManagementBoek in

Seminar: Leidinggeven aan topteams

Bekijk evenement:
klantreis-gemeenten
29 okt

Door Upstream in

Online sessie: Perfecte klantreis

Bekijk evenement:
5 nov

Door DenkProducties in

True Skills Course

Bekijk evenement:
Contact