Laden Evenementen

Storytelling

Storytelling, oftewel het vertellen van een verhaal, is een krachtige manier van communiceren. Een goed verhaal maakt je boodschap sterker, duidelijker en beter te onthouden. Van cijfers en feiten naar authentieke ervaringsverhalen, van een droge missie- en visietekst naar een levendige corporate story: je kunt storytelling inzetten om mensen met elkaar te verbinden, kennis over te dragen en gedrag aan te leren. Wanneer pas je het toe? Wanneer niet? En hoe doe je dit dan concreet?

Direct Duidelijk Tour

De Nederlandse samenleving is divers en publieke organisaties hebben contact met veel verschillende mensen. Hoe zorg je voor duidelijke taal? Hoe maak je jouw communicatieboodschap inclusief en dus begrijpelijk voor iedereen?

Deze – en meer – onderwerpen komen aan bod in de Direct Duidelijk Tour: een serie online bijeenkomsten over duidelijke, inclusieve en bruikbare overheidscommunicatie.

De webinars zijn gericht op communicatieadviseurs, redacteuren en alle andere professionals die zich inzetten voor betere communicatie en dienstverlening vanuit de overheid (en dus uiteraard ook vanuit uitvoeringsorganisaties).

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Citymarketing
16 mei

Door Het Netwerk Citymarketing in

Nationaal Congres Citymarketing 2022

Bekijk evenement:
Veranderkunde
17 mei

Door ManagementBoek in

Collegereeks: Veranderkunde

Bekijk evenement:
churn-door-middel-van-data-science
18 mei

Door Beeckestijn Business School in

Churn voorspellen en verlagen d.m.v. data science

Bekijk evenement:
Contact