Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Wie maken jouw bedrijf Xceptional? Dat zijn je medewerkers. Zij kunnen de klantervaring maken of breken. Maar hoe krijg je jouw medewerkers zo klantvriendelijk mogelijk? Dat leer je op het SAMR-seminar ‘Klantvriendelijkste Medewerker van het Jaar’.

Seminar klantvriendelijk denken en handelen

Gerrit Piksen van SAMR en collega’s laten op 10 oktober 2019 in Leusden aan de hand van concrete cases zien hoe jij je medewerkers motiveert tot ultiem klantvriendelijk denken en handelen.

Tijdens het seminar zullen diverse sprekers aan het woord zijn. Aanwezig is Dr. Lotte Willemsen, professor in Applied Science bij het Kenniscentrum Creating 010, Hogeschool Rotterdam.

Veel van haar onderzoeksprojecten hebben betrekking op de waarde van digitale content en conversaties om mensen te betrekken, (ver)binden en positief te beïnvloeden. Ze is met name geïnteresseerd hoe de samenleving, en de organisaties die hier deel van zijn, kunnen digitaliseren met behoud van de menselijke maat.

Lees hier meer over de andere sprekers, Wout Alers (Prinses Maxima Centrum) en Eelco van de Stolpe (SAMR).

Verkiezing klantvriendelijkste medewerker van het jaar

Na meer dan twaalf jaar onderzoek leert dat de klantvriendelijkste bedrijven van Nederland onder meer het verschil maken doordat bij hen de Employee Experience (EX) direct gekoppeld is aan de Customer Experience (CX). Dit leidt tot oprechte betrokkenheid bij medewerkers en is een voorwaarde voor succes.

Hun geheim: een voortdurende dialoog met de individuele medewerker. Hoe ze dat doen? Het antwoord krijg je op dit gratis seminar: Wie wil dat de klant koning is, zet de medewerker centraal.

SAMR maakt op dit seminar bekend wie dit jaar wordt verkozen tot ‘Klantvriendelijkste Medewerker van het Jaar’. Mis dit dus niet!

Leer ook meer over klantvriendelijkheid, innovatie in menselijke en digitaal klantcontact op het Social Service Congres 2019

 

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
data-driven-marketing
8 dec

Door FrankWatching in Leusden

Data-driven marketing (basis)

Bekijk evenement:
de-beste-werkplek-voor-klantcontactmedewerkers
8 dec

Door Klantenservice Federatie (KSF) in Leusden

De beste werkplek voor klantcontactmedewerkers

Bekijk evenement:
Inclusief-onderzoek
15 dec

Door Gebruiker Centraal in Leusden

Het belang van inclusief onderzoek

Bekijk evenement:
Contact