Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

In deze eerste Media Villa Arnhem na de zomervakantie hebben we een bijzondere gast: Thijs Heslenfeld. Hij heeft ooit journalistiek en rechten gestudeerd, maar doet eigenlijk alleen dingen die hij leuk vindt. Als tekstschrijver, als reisjournalist en de laatste jaren als fotograaf.

Fotoboeken en fotoreizen

Zo heeft Heslenfeld de afgelopen jaren prachtige fotoboeken gepubliceerd over zijn reizen naar o.a. Australië, Namibië en Syrië. In voorkomende gevallen neemt hij mensen 1 op 1 een week of langer mee in de meest afgelegen gebieden van Namibië en leert hen daar op een hele nieuwe manier met hun angsten omgaan. Heslenfeld heeft nog geen idee wat hij de komende jaren gaat doen. Als er iets voorbij komt waar hij plezier aan beleeft en wat goed voelt, dan doet hij het gewoon. Geld is daarbij nooit zijn belangrijkste drijfveer geweest.

Aangifte tegen Facebook

Thijs Heslenfeld heeft begin augustus 2019 aangifte gedaan tegen Facebook bij het Openbaar Ministerie (OM) in Amsterdam. Heslenfeld wil dat het OM een strafrechtelijk onderzoek begint naar het fotobeleid van Facebook nadat het platform tot driemaal toe zijn foto’s heeft verwijderd en zijn account heeft geblokkeerd. Diverse kranten, waaronder NRC, Volkskrant en Parool publiceerden over de aangifte. Heslenfeld bleek de eerste te zijn die op het idee kwam om het fotobeleid van Facebook via de strafrechter aan de kaak te stellen. Lees het artikel in het Parool.

Just Do It!

Dinsdag 24 september neemt Thijs Heslenfeld ons bij Media Villa Arnhem mee in zijn persoonlijke verhaal. Over keuzes maken, over fotografie, over angsten overwinnen en over gewoon doen. Geen idee welk verhaal Thijs precies gaat vertellen, maar één ding is zeker, hij zal ons inspiratie geven op het gebied van persoonlijk leiderschap! Kom ook!

Lees meer over Thijs Heslenfeld:

Over Media Villa Arnhem

Nog niet bekend met Media Villa Arnhem? Lees meer over Media Villa Arnhem. Deelname aan Media Villa Arnhem is gratis. Koffie, thee, en bitterballen betaalt Media Villa Arnhem. De rest is voor eigen rekening. Het is verplicht om je te aan te melden via Meet-Up voor de bijeenkomst. Er is plek voor max. 100 deelnemers per bijeenkomst! Meld je direct aan!

Hapje eten vooraf?

Het Grand café van de Stadsvilla Sonsbeek (www.stadsvillasonsbeek.nl) is gewoon open die dag. Voor hen die vooraf aan de Media Villa Arnhem een hapje willen eten is daarom alle gelegenheid!

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Sleutelfiguren bij ontwikkeling
1 dec

Door Gebruiker Centraal in Arnhem

Je doelgroep écht bereiken? Maak gebruik van sleutelfiguren

Bekijk evenement:
data-driven-marketing
8 dec

Door FrankWatching in Arnhem

Data-driven marketing (basis)

Bekijk evenement:
de-beste-werkplek-voor-klantcontactmedewerkers
8 dec

Door Klantenservice Federatie (KSF) in Arnhem

De beste werkplek voor klantcontactmedewerkers

Bekijk evenement:
Contact