Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Een organisatieverandering mislukt vaker dan dat die slaagt. Wat is toch het geheim van succesvol veranderen? Wat zegt wetenschappelijk onderzoek? Hoe doen andere organisaties dat? En hoe vertaal je dat naar de praktijk? Diverse spraakmakende sprekers nemen je mee en geven antwoord op deze vragen.

Verandering

Zo leert Jitske Kramer, auteur van o.a. Jam Culture, je met andere ogen naar veranderprocessen te kijken en hoe je de toekomst kunt beïnvloeden.

Hans Vermaak geeft je zicht op de fundamenten van de veranderkunde waar je je (werk)leven lang niet op uitgekeken en uitgeleerd raakt.

Pacelle van Goethem vertelt, verandering staat of valt bij leiderschap. Niet het plan, maar de leider krijgt ons in beweging. Ze geeft je de nieuwste ideeën voor overtuigingskracht bij verandering. Dit alles heeft Pacelle van Goethem ook verwerkt in het boek IJs verkopen aan eskimo’s.

Chocolade

Tony’s Chocolonely is geen doorsnee chocoladebedrijf, maar een chocoladebedrijf met een grootse missie: een einde maken aan moderne slavernij en uitbuiting in de cacao-industrie. Met lekkere chocolade geven ze het voorbeeld en laten ze zien dat chocolade maken ANDERS kan. Choco evangelist en auteur van o.a. How to Green Your Office, Ynzo van Zanten vertelt over de routekaart naar 100% slaafvrije chocolade en hoe iedereen daaraan kan bijdragen.

Gedragsverandering

Kilian Bennebroek Gravenhorst verbindt de praktijk aan de theorie.  Wat kunnen we leren door af te kijken? Wat werkt voor andere organisaties en welke lessen kunnen wij eruit trekken? Hij toont veranderversnellers aan door toonaangevende bestuurders aan het woord te laten. Kilian schreef het boek ‘De Veranderversneller‘. Hierin leer je een goed veranderverhaal te maken dat je helpt je doel te bereiken. Veranderkundig redeneren staat daarbij centraal.

Gedrag is geen onderdeel van een verandering, het ís de verandering. – Ben Tiggelaar

Na de sessie van Ben Tiggelaar ben je weer helemaal bij op het weerbarstige en waanzinnig interessante terrein van gedragsverandering. Lees ook zijn boek De kleine Covey waarin je leert in de eerste plaats naar jezelf te kijken als onderdeel van een groter geheel: werk, gezin en gemeenschap.

Kom dinsdag 28 januari 2020 naar het unieke en eenmalige seminar ‘Leren Veranderen‘. Een praktisch seminar waar je aan de slag gaat met je verandercase, met elkaar en met Hans Vermaak. Kijk hier voor meer informatie. 

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Het grootste kennisfestival van Nederland
16 sep

Door Het Grootste Kennisfestival in Arnhem

Het Grootste Kennisfestival van Nederland

Bekijk evenement:
Social-service
16 sep

Door Klantenservice Federatie (KSF) in Arnhem

Social dilemma: Social service en privacy

Bekijk evenement:
Upstream Festival
20 sep

Door Upstream Festival in Arnhem

Upstream Festival

Bekijk evenement:
Contact