Laden Evenementen

Op het Jaarcongres Teamcoaching, zal de top van teamcoachend Nederland je inspireren om nieuwe stappen te maken in je ontwikkeling als teamcoach.

Als teamcoach of coachend leidinggevende wil jij het beste uit je team halen. De basis hiervoor is een gezond team. Een team dat;

  • in balans is
  • futureproof is
  • helder voor ogen heeft wat het gemeenschappelijke doel is
  • samenwerking zoekt als het nodig is, maar zelfstandig werkt als het kan

De rollen van de teamcoach

Over wat precies ‘een gezond team’ is kun je van mening verschillen. En over wat de rol van jou als teamcoach daarin is dus ook. Ben jij de ’teamdokter’ die ingrijpt als het niet goed loopt? Of ben jij een fitnesstrainer met focus op teamontwikkeling? Aan de hand van de trends en ontwikkelingen binnen teamcoaching vertelt Aty Boers, directeur van opleidingsinstituut Coach Boulevard, organisatiekundige, coach, trainer en auteur van o.a. ‘Het BPM boek’, over de verschillende rollen die jij als teamcoach op je kan nemen en wat dat betekent voor je benadering.

Een gezond team in een ongezonde omgeving

Martijn Vroemen, adviseur en coach voor teams en organisaties in verandering en auteur van o.a. ‘Praktijkboek Teamcoaching‘, houdt een pleidooi voor een holistische benadering van teamgezondheid. Daarbij focust hij op de mentale en spirituele dimensie van het team en gaat hij in op de vraag hoe jij als teamcoach de juiste accenten legt om je team gezond te krijgen en houden. Vervolgens belicht hij vanuit de systemische benadering de relatie tussen team en omgeving. Hoe creëer je een betere weerstand van een team, zelfs als de omgeving niet teamvriendelijk is?

Uit de keuken

Waar komt een teaminspanning meer tot uiting dan in de keuken van de bekendste en origineelste chef-kok van Nederland? Ron Blaauw deelt met jou zijn inzichten en ervaringen over hoe hij zijn teams tot geweldige prestaties weet te brengen, zonder concessies te doen aan zijn kernwaarden.

Paneldiscussie teamcoaching

Dagvoorzitter Jaco van der Schoor stelt, samen met jou vanuit het publiek en keynotesprekers Aty Boers, Martijn Vroemen en Ron Blaauw, verschillende invalshoeken en inzichten binnen teamcoaching ter discussie. De kernvraag: waar sta jij nu als teamcoach en hoe wil je je verder ontwikkelen?

En dit is alleen nog maar het ochtendprogramma! In de middag zijn er twee workshoprondes, in beide rondes kun je uit verschillende workshops kiezen. Bekijk hier het hele programma.

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
digitaal-werven
6 okt

Door Digitaal Werven in

Digitaal-Werven Event

Bekijk evenement:
Direct-Duidelijk-Week
10 okt

Door Gebruiker Centraal in

Direct Duidelijk Week

Bekijk evenement:
evenementen
10 okt

Door Respons in

Nationaal Congres Evenementen

Bekijk evenement:
Contact