Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Op dinsdag 29 oktober neemt Evert Burggrave, manager public relations & marketing, ons mee in de bijzondere rol die Introdans speelt in Arnhem en de wereld. Ook zal hij dieper ingaan op de uitdagingen van marketing en communicatie in de culturele sector en hoe je met relatief kleine budgetten toch grootse resultaten kan behalen.

Introdans danst

Introdans is een Nederlands dansgezelschap uit Arnhem. Dat wil zeggen: een groep beroepsdansers die dansvoorstellingen geven in theaters. Deze voorstellingen zijn in Nederland en in het buitenland te zien. Introdans is geen gewoon dansgezelschap, Introdans is uniek, want Introdans is er voor iedereen.

Introdans danst sinds 1971 wereldwijd de sterren van de hemel. Het gezelschap gaat regelmatig mee op handelmissies en heeft overal gespeeld. Zo stond het als eerste buitenlands dansgezelschap op het nieuwe podium van het Bolshoi Theater in Moskou, trad het op in Zuid-Korea, op Broadway in New York, in Buenos Aires en nog veel meer plekken in de wereld.

Introdans vind je niet alleen in het theater maar ook midden in de maatschappij. Danskunst aan een zo breed mogelijk publiek overbrengen staat centraal. Met Roze Cast maakt het LHBT-ouderen zichtbaar in de samenleving. Onder het motto ‘Iedereen kan dansen’ worden ouderen, gehandicapten, jongeren en scholieren uitgedaagd om mee te dansen.

Lees meer over:

Over Media Villa Arnhem

Nog niet bekend met Media Villa Arnhem? Lees meer over Media Villa Arnhem. Deelname aan Media Villa Arnhem is gratis en is altijd in Stadsvilla Park Sonsbeek. Koffie, thee, en bitterballen betaalt Media Villa Arnhem. De rest is voor eigen rekening. Het is verplicht om je te aan te melden via Meet-Up voor de bijeenkomst. Er is plek voor max. 100 deelnemers per bijeenkomst! Meld je direct aan!

Foto: Hans Gerritsen (www.hansgerritsen.nl)

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
VNG Congres
28 jun

Door VNG in Arnhem

VNG Jaarcongres

Bekijk evenement:
Verandermanagement
28 jun

Door Management Impact in Arnhem

Jaarcongres Verandermanagement 2022

Bekijk evenement:
Citymarketing Arnhem - Foto door Marco Derksen
28 jun

Door Media Villa Arnhem in Arnhem

Ontwikkeling Citymarketing Arnhem

Bekijk evenement:
Contact