Laden Evenementen

Digitale werkplek

Zoek je inspiratie over (sociaal) intranet, de digitale werkplek en online communities in zorg en welzijn? Dan is dit event op 31 maart 2020 iets voor jou. Bij deze kleinschalige bijeenkomst draait het om thema’s zoals kennis delen, adoptie en community-management. Je maakt kennis met inspirerende praktijkvoorbeelden en kunt live innovatieve platformen zien. Ook zijn er interactieve sessies waar je, onder leiding van experts, je vragen en ervaringen kunt delen.

Zorg en Welzijn

In zorg en welzijn is de laatste jaren veel veranderd. Denk aan bijvoorbeeld de toegenomen regeldruk, fusies, samenwerking met andere organisaties en wijkgericht werken. Intranet en online communities kunnen organisaties bij deze ontwikkelingen ondersteunen. Ook kunnen ze ertoe bijdragen dat processen makkelijker verlopen. Maar hoe werkt dat dan? Welke aanpak heeft succes? Tegen welke problemen loopt men aan?

Programma

Bekijk hier het volledige programma met inspirerende sprekers als Alex van Schooten, Peter Haan, Eveline Bakker en Christiaan Lustig.

Kom naar ‘Intranet in Zorg en Welzijn’ en je hoort de eerlijke verhalen uit de praktijk. Je maakt kennis met de laatste trends, tips, tricks en inspiratie om je platform naar een hoger niveau te tillen.

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Bingemarketing - content marketing a la Netflix
31 mrt

Door Media Villa Arnhem in

Bingemarketing: Content marketing á la Netflix

Bekijk evenement:
Succesvol community
31 mrt

Door Beeckestijn Business School in

Hoe zet je een community op en maak je deze succesvol?

Bekijk evenement:
Marketing automation
31 mrt

Door Stichting 038 Digital in

Marketing Automation

Bekijk evenement:
Contact