Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Digitale werkplek

Zoek je inspiratie over (sociaal) intranet, de digitale werkplek en online communities in zorg en welzijn? Dan is dit event op 31 maart 2020 iets voor jou. Bij deze kleinschalige bijeenkomst draait het om thema’s zoals kennis delen, adoptie en community-management. Je maakt kennis met inspirerende praktijkvoorbeelden en kunt live innovatieve platformen zien. Ook zijn er interactieve sessies waar je, onder leiding van experts, je vragen en ervaringen kunt delen.

Zorg en Welzijn

In zorg en welzijn is de laatste jaren veel veranderd. Denk aan bijvoorbeeld de toegenomen regeldruk, fusies, samenwerking met andere organisaties en wijkgericht werken. Intranet en online communities kunnen organisaties bij deze ontwikkelingen ondersteunen. Ook kunnen ze ertoe bijdragen dat processen makkelijker verlopen. Maar hoe werkt dat dan? Welke aanpak heeft succes? Tegen welke problemen loopt men aan?

Programma

Bekijk hier het volledige programma met inspirerende sprekers als Alex van Schooten, Peter Haan, Eveline Bakker en Christiaan Lustig.

Kom naar ‘Intranet in Zorg en Welzijn’ en je hoort de eerlijke verhalen uit de praktijk. Je maakt kennis met de laatste trends, tips, tricks en inspiratie om je platform naar een hoger niveau te tillen.

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Communiceren op afstand met SH/D
31 mrt

Door EventBrite in

Webinar: Communiceren op afstand met SH/D

Bekijk evenement:
Innovatie Customer Experience
31 mrt

Door DenkProducties in

Thuiswerkseminar: Innovatie in Customer Experience

Bekijk evenement:
Internationaal opschalen
31 mrt

Door Growth Hub in

Webinar: Scaling Internationally with Growth Hacking

Bekijk evenement:
Contact