Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

De kenniscommunity Gebruiker Centraal wil een servicegerichte en gebruiksvriendelijke digitale overheid. Daarom organiseren zij een 3-daagse conferentie over dit onderwerp.

Gebruiksvriendelijke digitale overheid

Gebruiker Centraal organiseert diverse Events en een 2-jaarlijks festival, ditmaal gecombineerd met International Design in Government Conference. Er worden hier ruim 500 bezoekers ontvangen en vele verschillende workshops aangeboden.

Dit alles wordt gedaan om van elkaar te leren, de ‘best practice’ met elkaar te delen en te bekijken welke uitdagingen getackeld kunnen worden. Samen de (online) dienstverlening van de overheid naar een hoger plan tillen, zodat meer burgers van digitale diensten gebruik kunnen en willen maken.

Een 3-daagse conferentie vol met inspirerende sprekers

De conferentie wordt gehost door Willem Pieterson, een ervaren consultant met uitgebreide ervaring betreft organisatieontwikkeling en digitalisering. Toonaangevende sprekers zijn aanwezig zoals Audrey Tang, digital Minister Taiwan, Esther Huyer, digital transformation consultant bij Capgemini Invent en Mithula Naik, Canadian digital service, innovatie strateeg, researcher en designer.

Benieuwd naar de laatste (inter)nationale trends en inzichten over servicedesign, gebruikersgericht ontwerp (user-centred design) en inclusief ontwerp?

Kom dan tussen 18 en 20 november 2019 naar het Willem Burger Complex in Rotterdam (onderdeel van De Doelen Rotterdam) voor de conferentie International Design in Government.

Gebruiker Centraal

De conferentie is een initiatief van Gebruiker Centraal, in samenwerking met hun nationale en internationale netwerk om zo te bouwen aan een gebruiksvriendelijke digitale overheid.

 

 

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Sleutelfiguren bij ontwikkeling
1 dec

Door Gebruiker Centraal in

Je doelgroep écht bereiken? Maak gebruik van sleutelfiguren

Bekijk evenement:
data-driven-marketing
8 dec

Door FrankWatching in

Data-driven marketing (basis)

Bekijk evenement:
de-beste-werkplek-voor-klantcontactmedewerkers
8 dec

Door Klantenservice Federatie (KSF) in

De beste werkplek voor klantcontactmedewerkers

Bekijk evenement:
Contact