Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

INNOVATE is een jaarlijks festival voor innovatie in Arnhem, georganiseerd door de Innovatiefabriek Arnhem. Tijdens het INNOVATE 2019 Festival laten 150+ innovators drie dagen lang samen zien hoe ze met kunst, techniek en wetenschap de uitdagingen van vandaag en morgen aanpakken.

Innovatie in Arnhem

Op donderdag 3 oktober 2019 beginnen het festival met een spectaculair event over ondernemerschap en innovatie i.s.m. het gerenommeerde The Economic Board. Het event vindt plaats in de Eusebiuskerk in Arnhem en is exclusief voor genodigden en ook alle betrokkenen van INNOVATE: deelnemers, partners, sponsoren, beleidsmakers en innovatieve ondernemers.

De vrijdag 4 oktober 2019 draait om kennisontwikkeling bij de jeugd en professionals. Er zijn expertmeetings, kennissessies, masterclasses: een bonte dag vol inspiratie die we organiseren met diverse partners op locaties zoals Rozet, Luxor Live en Focus Filmtheater.

De derde dag van INNOVATE Festival is zaterdag 5 oktober en vindt plaats op het fraaie terrein van De Melkfabriek aan de Nieuwe Kade 1 in Arnhem. De INNOVATE Experience wordt georganiseerd in samenwerking met Techniekdag Arnhem.

Bekijk programma en festivalinfo INNOVATE Arnhem

Bekijk het programma, updates en festivalinfo op de website van INNOVATE 2019 of lees meer informatie over 10 vormen van innovatie. Lees ook over de keynote van Daan Roosegaarde hoe je kunst & techniek samenbrengt op de Einsteinweek in Arnhem.

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Sleutelfiguren bij ontwikkeling
1 dec

Door Gebruiker Centraal in Arnhem

Je doelgroep écht bereiken? Maak gebruik van sleutelfiguren

Bekijk evenement:
data-driven-marketing
8 dec

Door FrankWatching in Arnhem

Data-driven marketing (basis)

Bekijk evenement:
de-beste-werkplek-voor-klantcontactmedewerkers
8 dec

Door Klantenservice Federatie (KSF) in Arnhem

De beste werkplek voor klantcontactmedewerkers

Bekijk evenement:
Contact