Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Digitalisering in HR

Hoe zorg je voor betrokkenheid, vitaliteit en verbondenheid? Een relevanter thema dan ooit, in deze periode waarin organisaties zich voorbereiden op de terugkeer naar kantoor gecombineerd met thuiswerken.

Hybride werken

Hoe gaan grotere organisaties zoals Jumbo en Univé hiermee om? Hoe bouw je aan welzijn, trots en teamgevoel in hybride organisaties? Hoe speel je als leider daarop in en wat vraagt het van leiderschap? Hoe help je mensen om het enorme verandertempo bij te benen? In hoeverre hebben ontwikkelingen als digitalisering, duurzame inzetbaarheid en globalisering invloed op veranderingen in de arbeidsmarkt?

KSF Talkshow

Vragen van nu, antwoorden van morgen. Schrijf je in voor de gratis KSF HR-talkshow!
In een interactieve, online talkshow speciaal voor klantcontact- en HR-professionals, spreekt dagvoorzitter Rens de Jong, bekend van BNR Nieuwsradio en RTLZ, met spraakmakende tafelgasten over de digitale transformatie in HR.

Leiderschap en verandering

Hoe zorg je voor betrokkenheid en verbinding, zodat je met elkaar ‘op afstand dichtbij’ bent? Het vraagt wat van leiderschap en hoe je als leider inspeelt op verandering. Hoe help je je mensen om die verandering bij te benen? Hoe bewaak je de cultuur? Welke leiderschapsstijl hoort daarbij? En hoe benut je de kansen van hoe corona de wereld van werk en mens verandert heeft? Tafelgast, antropoloog en auteur van o.a. ‘Werk heeft het gebouw verlaten‘,  Jitske Kramer inspireert en biedt concrete handvatten voor al deze vraagstukken.

Snelle groei

Schaalbaarheid, cultuur, leiderschap en talent.
Jumbo is in de afgelopen tien jaar vertienvoudigd in aantal medewerkers, die allemaal de klant op één zetten. De coronacrisis en deze snelle groei vraagt enorm veel van de schaalbaarheid van de organisatie, de cultuur, het leiderschap en talent ontwikkeling. Alrik Boonstra deelt zijn ervaringen, visie en de do’s en dont’s vanuit leiderschap.

KSF-Handboek

Van 15.30 tot 16.30 uur kun je als deelnemer na de uitzending een verdiepingsslag op de inhoud van de KSF-talkshow maken op vijf actuele HR-onderwerpen. De output daarvan wordt gebruikt als basis voor het samenstellen van het KSF-handboek: ‘Een optimaal hybride organisatie’, speciaal voor HR in klantcontact. Wil je daaraan meewerken en ben je lid van de KSF? Meld je dan ook aan voor een van de napraatsessies via het aanmeldformulier.

 

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Inclusief-onderzoek
15 dec

Door Gebruiker Centraal in

Het belang van inclusief onderzoek

Bekijk evenement:
Travel Congress 2023
10 jan

Door Jaarbeurs in

Travel Congress 2023

Bekijk evenement:
Winterfestival klantgericht ondernemen
23 jan

Door PvKO in

PvKO Winterfestival

Bekijk evenement:
Contact