Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

De clinic ‘Hoe zet je een community op en maak je deze succesvol?’ wordt gegeven door Kirsten Wagenaar, community strateeg, docent bij Beeckestijn, mede-oprichter van Bind en auteur van ‘Organiseren van communities‘. Sinds 2008 is ze als professional betrokken geweest bij de ontwikkeling en beheer van tientallen communities.

COMMUNITIES

Communitybuilding wordt door organisaties steeds vaker ingezet naast de meer traditionele marketing- en communicatie middelen. Input vanuit de community zorgt voor user generated content en daardoor unieke, authentieke en persoonlijke informatie die data verrijkt en (potentiële) klanten aantrekt. Maar hoe vormt een community zich tot een succesvol middel? Wat is ervoor nodig binnen een organisatie om deze goed te positioneren en implementeren?

WAT KAN JE VERWACHTEN?

In deze clinic geeft Kirsten antwoord op bovenstaande vragen en is er volop ruimte voor persoonlijke coaching op basis van de inbreng van je eigen community project.

De clinic is interessant voor iedereen die community als middel wil inzetten om doelgroepen te verbinden, samen te laten werken of inzichten te vergaren. Daarnaast is de clinic interessant voor voor professionals die communitybuilding als onderdeel van een grotere visie zien om de organisatie daadkrachtiger, toekomstbestendiger en wendbaarder te maken.

 

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Communiceren op afstand met SH/D
19 feb

Door EventBrite in Leusden

Webinar: Communiceren op afstand met SH/D

Bekijk evenement:
Innovatie Customer Experience
19 feb

Door DenkProducties in Leusden

Thuiswerkseminar: Innovatie in Customer Experience

Bekijk evenement:
Internationaal opschalen
19 feb

Door Growth Hub in Leusden

Webinar: Scaling Internationally with Growth Hacking

Bekijk evenement:
Contact