Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Media Villa Arnhem gaat na ruim twee jaar weer van start!!

Op dinsdag 31 mei nemen Sander Duivestein en Simen Klok ons mee in hun visie op de vraag, hoe we grip houden op de informatiesamenleving nu kunstmatige intelligentie zich met het manipulatiespel gaat bemoeien.

Informatiesamenleving

Manipulatie, beïnvloeding en desinformatie zijn van alle tijden. Mensen hebben altijd de behoefte gehad om te spelen met de realiteit, maar niet eerder kon dat zo gemakkelijk en geloofwaardig als nu. Tegelijk met de coronacrisis en de oorlog in Oekraïne, maken we op dit moment een infodemie door. De wereld wordt overspoeld door nepnieuws met een enorme impact op de samenleving.

Sprekers

Sander Duivestein is spreker, trendwatcher, internetondernemer, adviseur en columnist over de impact van digitale technologie op mensen, bedrijven en onze maatschappij. Ook is hij een veelgevraagde gast in diverse radio- en televisieprogramma’s. Sander schreef samen met Menno van Doorn en Thijs Pepping het boek ‘Echt Nep: Spelen met de realiteit in tijden van AI, deepfakes en de metaverse’.

Simen Klok is senior woordvoerder/communicatieadviseur bij Politie Oost-Nederland en hoofd communicatie nationale crisisstructuur.

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
cybersecuritymaand
3 okt

Door Alert Online in Arnhem

Cybersecuritymaand 2022

Bekijk evenement:
Informatiemanagement
4 okt

Door Academy for Information & Management in Arnhem

Strategisch informatiemanagement

Bekijk evenement:
digitaal-werven
6 okt

Door Digitaal Werven in Arnhem

Digitaal-Werven Event

Bekijk evenement:
Contact