Laden Evenementen

Media Villa Arnhem gaat na ruim twee jaar weer van start!!

Op dinsdag 31 mei nemen Sander Duivestein en Simen Klok ons mee in hun visie op de vraag, hoe we grip houden op de informatiesamenleving nu kunstmatige intelligentie zich met het manipulatiespel gaat bemoeien.

Informatiesamenleving

Manipulatie, beïnvloeding en desinformatie zijn van alle tijden. Mensen hebben altijd de behoefte gehad om te spelen met de realiteit, maar niet eerder kon dat zo gemakkelijk en geloofwaardig als nu. Tegelijk met de coronacrisis en de oorlog in Oekraïne, maken we op dit moment een infodemie door. De wereld wordt overspoeld door nepnieuws met een enorme impact op de samenleving.

Sprekers

Sander Duivestein is spreker, trendwatcher, internetondernemer, adviseur en columnist over de impact van digitale technologie op mensen, bedrijven en onze maatschappij. Ook is hij een veelgevraagde gast in diverse radio- en televisieprogramma’s. Sander schreef samen met Menno van Doorn en Thijs Pepping het boek ‘Echt Nep: Spelen met de realiteit in tijden van AI, deepfakes en de metaverse’.

Simen Klok is senior woordvoerder/communicatieadviseur bij Politie Oost-Nederland en hoofd communicatie nationale crisisstructuur.

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Citymarketing
16 mei

Door Het Netwerk Citymarketing in Arnhem

Nationaal Congres Citymarketing 2022

Bekijk evenement:
Veranderkunde
17 mei

Door ManagementBoek in Arnhem

Collegereeks: Veranderkunde

Bekijk evenement:
churn-door-middel-van-data-science
18 mei

Door Beeckestijn Business School in Arnhem

Churn voorspellen en verlagen d.m.v. data science

Bekijk evenement:
Contact