Laden Evenementen

Op 1 november 2022 is er weer een intranetsymposium in NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Er zijn presentaties en interactieve sessies over de laatste ontwikkelingen op gebied van intranet, de digitale werkplek en hybride werken.

Het energienetwerkbedrijf Alliander won dit jaar de Intranet & Digital Workplace Award en delen tijdens het intranetsymposium hun verhaal. Ook kun je een kijkje in de keuken nemen bij inspirerende platforms van andere organisaties.

Een greep uit het programma

De vier belangrijkste trends op gebied van interne online communicatie en samenwerking voor jouw organisatie

Sinds 2020 zijn we veel meer gebruik gaan maken van Teams. Ook heeft Microsoft 365 een hoge vlucht genomen. Mede daardoor staat de rol van het intranet bij sommige organisaties ter discussie. In deze sessie blikken we terug met Arjan Nataraj, algemeen directeur van adviesbureau Mixit. Wat is er afgelopen jaren veranderd in de online communicatie en samenwerking? We kijken vooral vooruit. Wat zijn de trends?  Waar moet jouw organisatie op inzetten als je mee wilt gaan met de laatste ontwikkelingen?

Hybride werken bij gemeente Katwijk

“Medewerkers worden beoordeeld op wat ze presteren. Op basis van persoonlijk leiderschap kunnen ze keuzes maken waar en hoe ze het werk uitvoeren. Als het maar op tijd gebeurt en van goede kwaliteit is.” Dat is het uitgangspunt bij het hybride werken in gemeente Katwijk, aldus Andrea Guijt. Ze is procesbegeleider hybride werken bij deze Zuid-Hollandse gemeente.

Hoe bereik je medewerkers op de werkvloer met het intranet of digitale werkplek?

Of het nu gaat om verpleegkundigen, medewerkers in de buitendienst of monteurs. Medewerkers op de werkvloer zijn vaak moeilijk te bereiken met een intranet of digitale werkplek. Is dat een probleem? Moet dat anders? En zo ja, hoe krijg je dat voor elkaar? Dat hoor je in deze sessie.

Hoe zorg je voor content op het intranet die medewerkers aanspreekt?

In deze presentatie leer je waar je de focus op moet leggen bij content. Je hoort ook hoe je verschillende vormen – interview, foto’s, video’s etc. – het beste kunt inzetten. Daarnaast krijg je tips hoe je anderen in de organisatie kunt stimuleren om goede content aan te leveren. Zodat jij het iets minder druk krijgt.

Foutenfestival

Van je fouten leer je het meest. Daarom komen in deze sessie communicatieprofessionals en consultants een het woord die vertellen over de valkuilen waar zij zijn ingetrapt. Ook geven ze aan wat ze ervan hebben geleerd.

Hét Nationaal Intranetsymposium

Een interessant symposium voor professionals die betrokken zijn bij het intranet, de digital workplace of andere vormen van online verbinding. Het event richt zich op mensen die zich oriënteren op een nieuw platform én op professionals die op zoek zijn naar tips & tricks om het bestaande platform te verbeteren.

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
digitaal-werven
6 okt

Door Digitaal Werven in

Digitaal-Werven Event

Bekijk evenement:
Direct-Duidelijk-Week
10 okt

Door Gebruiker Centraal in

Direct Duidelijk Week

Bekijk evenement:
evenementen
10 okt

Door Respons in

Nationaal Congres Evenementen

Bekijk evenement:
Contact