Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Online Kennisfestival

Er is super hard aan gewerkt en vanaf nu kun je naar Het Grootste Online Kennisfestival van Nederland. Hoe gaaf is dat? Met een grote online tent met wel 65 lezingen naar keuze, een online boekenmarkt, een muziekpodium (via Spotify…dat wel) en natuurlijk kun je zelf voor hapjes en drankjes zorgen. Het online festival is gratis toegankelijk. Je maakt een kosteloos account aan en alle gefilmde lezingen kun je bekijken.

Masterclasses

Op het Grootste online Kennisfestival doe je inspiratie op wanneer je tijd hebt. Je gaat de diepte in over Innovatief Organiseren. Maak je keuze uit 1 van de inspirerende Masterclasses of stel je eigen serie samen! (er zijn kosten verbonden aan deze masterclasses)

Sprekers

Jitske Kramer en Dolf Jansen: Jammen met verschillen
Hoe inclusief is Nederland? Wat wordt er van leiders verwacht? Hoe zorgen we voor minder conflicten en meer begrip? Met antropologische lessen uit Jitske’s boek Jam Cultures. En de stand van het land door Dolf’s ogen. Een rake jamsessie met woorden.

Martijn Aslander: Nooit af!
Martijn Aslander is stand-up filosoof, boardroom sparring partner en mede-auteur van de bestseller ‘Nooit Af’. Hij vindt dat het echt een heel goed idee zou zijn als de politiek-bestuurlijke werkelijkheid en de maatschappelijk-technologische werkelijkheid wat dichter bij elkaar zouden komen. Wat is daar voor nodig? Het opheffen van ministeries en het versterken van de provincies of regio’s? Meer kleinschalige autonomie? Martijn spreekt hierover met een gemeentesecretaris en het publiek!

Arjen Banach: Organisatiecultuur en innovatie
Op het Kennisfestival neemt Arjen, auteur van o.a. ‘Organisatievibe‘, je mee naar dé 6 trends van absolute topwerkgevers op het gebied van organisatiecultuur en innovatie. Wat zijn de essentiële ingrediënten voor een inspirerende cultuur om medewerkers te blijven boeien en binden, waarbij de focus niet ligt op voortgang maar op vooruitgang?
Gea Sijpkes: Door schotten heen
Gea Sijpkes is bestuurder bij Woon- en Zorgcentrum Humanitas Deventer. In 2018 behaalden zij de tweede plaats bij de verkiezing tot ‘beste zorginstelling van Europa’. Gea vertelt hoe ze de muren in de gezondheidszorg probeert te slechten en neemt ons mee in het verhaal van Humanitas, waar schotten niet meer bestaan en regels niet leidend zijn. Met als uiteindelijk doel ‘goede zorg voor iedereen’

Deel Het Grootste Online Kennisfestival met zoveel mogelijk collega’s, relaties en andere bekenden.

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
cybersecuritymaand
3 okt

Door Alert Online in

Cybersecuritymaand 2022

Bekijk evenement:
Informatiemanagement
4 okt

Door Academy for Information & Management in

Strategisch informatiemanagement

Bekijk evenement:
digitaal-werven
6 okt

Door Digitaal Werven in

Digitaal-Werven Event

Bekijk evenement:
Contact