Laden Evenementen

Growth Marketing

Growth Marketing Event is hét jaarlijkse event over datagedreven, creatieve marketing. Tijdens deze 3e editie van de voormalige Customer Data Conference draait het om hoe je als business exponentieel kunt groeien. Met betrouwbare (first party) data als vertrekpunt én voedingsbron voor een optimale, gepersonaliseerde klantervaring.

Mindset

Aan de hand van relevante cases ontdek je hoe je met de growth marketing-mindset meer leads en conversie kunt krijgen en hoe de customer life value, een van de belangrijkste metrics voor bedrijven, zorgt voor meer binding, loyaliteit en omzet. Welke stappen moet je nemen om dit allemaal goed te organiseren? Welke marketingprocessen wil je automatiseren?

Data driven marketing

Marketing draait om de juiste boodschap aan de juiste persoon, op de juiste plek en tijd. Voor de optimale klantervaring moeten je klantdata dus van topkwaliteit zijn. Hoe bereik je met data driven marketing dat mensen nóg beter geholpen zijn en zo de conversie wordt verhoogd? En welke stappen moet je nemen om alles goed te organiseren?

Analytics

Ontdek tijdens het Growth Marketing Event hoe je met de juiste aanpak van data analytics & marketing automation kunt groeien als customer centric organisatie. Of je nu klein of groot bent, B2C of B2B-speler.

Een update van het programma volgt. Bekijk hier een impressie van de editie 2021.

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Scenarioplanning
18 jan

Door Aedes in Utrecht

Webinar Data Science

Bekijk evenement:
vitaal-en-betrokken
18 jan

Door Klantenservice Federatie (KSF) in Utrecht

Hoe houden we teams vitaal en betrokken?

Bekijk evenement:
Bits-of-you
23 jan

Door Nemo Kennislink in Utrecht

Bits of You

Bekijk evenement:
Contact