Laden Evenementen

Innovatie

Elke organisatie staat voor de uitdaging van een versnelde verandering. Alleen de meest innovatieve en moedige organisaties zullen overleven. Als leider ben jij de verandermanager voor je team. Je moet ze door een proces van onzekerheid en een enorme uitdaging leiden. Hoe doe je dat?

“Change has never been this fast before, and it will never be this slow again”

Seth Godin

DenkProducties is trots te kunnen melden dat Seth Godin, auteur van o.a. ‘Dit is nu marketing‘,  naar Amsterdam komt om te spreken op dit leiderschapsseminar. Seth Godin zal een op maat gemaakte presentatie geven en een interactieve Q&A sessie voeren met het publiek.

Game changing leadership

In verschillende sessies komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Hoe maak je je organisatie toekomstbestendig als niets stabiel lijkt? Wat zijn de 5 krachten die je organisatie de komende 5 jaar vorm zullen geven?
  • Hoe vind je baanbrekende kansen voor je organisatie? Vind je bedrijfsmodel opnieuw uit, voeg nieuwe klantwaarde toe, stel innovatieklare teams samen en innoveer terwijl ‘de winkel open’ blijft.
  • Wees de moedige leider die je organisatie nu nodig heeft. Verlaat de comfortzone en moedig anderen aan om dat ook te doen. Vertrouw erop dat je het juiste doet!
  • In dit blok maak je kennis met twee rolmodellen in Game Changing Leadership. De innovatieve ondernemer en de moedige bedrijfsleider. Beiden dagen ze de status quo uit, elk op hun eigen, unieke manier. Dit is wat Game Changing Leaders doen!

 

 

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Klantcontact
22 sep

Door Klantenservice Federatie (KSF) in Amsterdam

Webinar: Effecten COVID-19 op klantcontact

Bekijk evenement:
Leiderschap
22 sep

Door Aedes in Amsterdam

Webinar: Leiderschap in disruptieve tijden #hoedan?

Bekijk evenement:
Copycat
22 sep

Door Dirkzwager in Amsterdam

Copycats op internet – wat kunt u doen?

Bekijk evenement:
Contact