Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

De arbeidsmarkt ziet er binnen afzienbare tijd volledig anders uit. Er ontstaat meer variatie in contractvormen, een toename van het aantal onvrijwillige zelfstandigen, en door de veranderende demografie, robotisering en AI is omscholing voor een grote groep werkenden nu al essentieel. Het is de hoogste tijd: werkgevers én werkenden moeten gezien de toekomst van werk en de veranderende arbeidsmarkt nu aan de slag!

De toekomst van werk

NRC Live organiseert 4 avonden waarin diverse facetten van de veranderende arbeidsmarkt aan bod komen. Van het nieuwe werken tot talent intelligence en van e-HRM tot de maatschappelijke effecten van onze arbeidsmarkt in transitie – de toekomst van werk beïnvloedt ons allemaal op vele gebieden.

Mens, werk, data en innovatieve organisatievormen

Collega’s die elkaars salaris bepalen, situationeel leiderschap, holacratie, de kracht van diversiteit in co-creatie, de rol van e-HRM bij innovatie en Talent Intelligence. Op deze avond wordt er gesproken over ethiek, effectiviteit, implementatie én praktijkervaringen.

Aan het woord is onder andere Tanya Bondarouk, hoogleraar Human Resources Management aan de Universiteit Twente en voorzitter van de gelijknamige vakgroep. Ze won vorig jaar de prijs van beste HRM-wetenschapper van Nederland. Tanya vertelt over e-HRM als middel voor innovatie.

Ook spreekt Martijn Pater, industrieel ontwerper en oprichter van Fronteer. Hij houdt zich al 20 jaar bezig met strategische vraagstukken en innovatie. De laatste 10 jaar is co-creatie een leidend motief geworden in al zijn werk. Martijn richt zich met name op vraagstukken waarbij positieve impact gemaakt kan worden – in elke denkbare industrie.

Wil jij…

  • nadenken over de impact van technologische en demografische disrupties op toekomstscenario’s?
  • praktische handvatten krijgen die jou in staat stellen jouw organisatie klaar te stomen voor de toekomst?
  • praten en kennis delen met andere betrokken professionals en je netwerk uitbreiden?

Meld je hier aan! 

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Inclusief-onderzoek
15 dec

Door Gebruiker Centraal in Amsterdam

Het belang van inclusief onderzoek

Bekijk evenement:
Travel Congress 2023
10 jan

Door Jaarbeurs in Amsterdam

Travel Congress 2023

Bekijk evenement:
Winterfestival klantgericht ondernemen
23 jan

Door PvKO in Amsterdam

PvKO Winterfestival

Bekijk evenement:
Contact