Laden Evenementen

Experience marketing

Als er één stad in Nederland is die zich heeft weten te transformeren in de afgelopen 2.000 jaar, dan is het Heerlen. Van Romeinse nederzetting naar een landbouwdorp in de middeleeuwen naar de zeer welvarende mijnstad. Van een stad met de hoogste dichtheid van dames in een bontjas aan het begin van de 20ste eeuw, naar een stad met de hoogste dichtheid heroïnespuiten aan het einde van het vorige jaar honderd. Na deze moeilijke periode is Heerlen ook nu weer volop in transitie. Reden genoeg voor een experience tour in ‘Heerlen Mijn Stad’.

Citybranding

De tour start bij de VVV, gelegen in het Maankwartier. Dit is een prachtig nieuw stuk Heerlen, ontworpen door kunstenaar Michel Huisman, met winkels, horeca, een hotel, kantoren, woningen en het compleet vernieuwde centraal station. Na de ontvangst, met natuurlijk een stuk vlaai, volgt er een introductiefilm, waarna het woord is aan Roel Meertens. Roel is zowel stedenbouwkundige als kunstenaar en neemt je, op zijn geheel eigen wijze, mee in de transformatie van Heerlen sinds 2012.

Transformatie van Heerlen

Het is tijd om de stad in transitie te verkennen. Kay Bemelen, projectleider (o.a. stad als speeltuin), en Fiedel van der Hijden, Cultura Nova,  geven ieder een rondleiding aan een groep. Na deze rondleiding kan er worden geluncht en vervolgt het programma zich. In 4 teams ga je een route door Heerlen afleggen. Elk team ontmoet een andere ondernemer die heeft bijgedragen aan de transformatie van Heerlen.

Citymarketing

Wat is nu citymarketing of stadspromotie zonder een tool en platform die je helpt om samen met partners het actuele en relevante aanbod van jouw stad te verzamelen en te verspreiden naar één of meer websites, apps, narrowcasting en de lokale pers? The Feed Factory is de tool die effectieve citymarketing mogelijk maakt.

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
digitaal-werven
6 okt

Door Digitaal Werven in

Digitaal-Werven Event

Bekijk evenement:
Direct-Duidelijk-Week
10 okt

Door Gebruiker Centraal in

Direct Duidelijk Week

Bekijk evenement:
evenementen
10 okt

Door Respons in

Nationaal Congres Evenementen

Bekijk evenement:
Contact