Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Een geweldig Event met verschillende area’s waar 2 dagen lang de meest inspirerende en interessante sprekers op het podium staan om je alles te vertellen over de toekomst van technologie.

Growth Quarters

Op ‘Growth Quarters’ delen leiders van ’s werelds meest succesvolle bedrijven kennis die je kunt toepassen om duurzame groei te stimuleren.

Checkout

Voor succesvolle retailers is business-as-usual al lang voorbij. Maar wat is de volgende stap in 2020 en daarna? Samen met de FT onderzoekt Checkout wat de drijvende kracht achter de retailrevolutie is en wordt de aandacht gevestigd op de nieuwste technologieën die retailers kunnen toepassen om loyaliteit van klanten te behouden en concurrerend te blijven.

Sustainable Societies

Groenere en slimmere technologie moet worden toegepast om de schade die we onze planeet hebben toegebracht ongedaan te maken. Samen met de FT biedt Duurzame verenigingen de broodnodige duidelijkheid over hoe technologie kan helpen de wereldwijde SDG’s te bereiken, en de rol die bedrijven kunnen spelen in een klimaatbestendige wereld.

Rebrand

In dit tijdperk van digitale afleiding is het moeilijker dan ooit om de interesse van consumenten te wekken. Dus, hoe kunnen merken een solide identiteit en strategie creëren om de aandacht van hun doelgroep te trekken en, belangrijker nog, deze te behouden? Hoe zal technologie het steeds evoluerende marketinglandschap blijven vormgeven?

Neural

Kunstmatige intelligentie, big data en machine learning zullen e-commerce, gezondheidszorg en nog veel meer radicaal veranderen. Neural onderzoekt de opwindende mogelijkheden en hoe we beveiliging en privacy kunnen waarborgen in onze richting van een AI-geïntegreerde toekomst.

BIG NAMES, BIGGER IDEAS

Digitaal leiderschap

Dr. Zulfikar Ramzan is de Chief Technology Officer voor RSA. Hij is leider bij de ontwikkeling van de technologiestrategie van het bedrijf en het op de markt brengen van innovaties. Voordat hij bij RSA kwam, was Ramzan CTO van Elastica, waar hij technologieën voor machine learning en natuurlijke taalverwerking gebruikte om klanten veiliger toegang te bieden tot cloudservices en deze te gebruiken.

Warren Knight is een bekroonde keynote-spreker. Hij staat in de top 100 van technische beïnvloeders en die van wereldwijde beïnvloeders. Hij wordt internationaal erkend als spreker, trainer en coach op digitaal leiderschap & digitale transformatie. Hij is ook een bekroonde technologieondernemer, gecertificeerd Agile-leider en auteur van Think #Digital First.

Dit is maar een kleine greep uit het volle programma. Bekijk hier alle sprekers en het volledige programma.

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Sleutelfiguren bij ontwikkeling
1 dec

Door Gebruiker Centraal in

Je doelgroep écht bereiken? Maak gebruik van sleutelfiguren

Bekijk evenement:
data-driven-marketing
8 dec

Door FrankWatching in

Data-driven marketing (basis)

Bekijk evenement:
de-beste-werkplek-voor-klantcontactmedewerkers
8 dec

Door Klantenservice Federatie (KSF) in

De beste werkplek voor klantcontactmedewerkers

Bekijk evenement:
Contact