Laden Evenementen

De enige manier om verandering duurzaam te laten zijn is een cultuurverandering en dus een gedragsverandering.  Dat begint met de mensen in de organisatie en het creëren van een dynamische en wendbare omgeving. Een omgeving waarin iedereen lekker werkt en samen betere resultaten behaald. Maar hoe dan?

Seminar cultuurverandering

Een cultuur veranderen wordt vaak gezien als een lastig en langdurig proces. Maar het kan ook anders. Karen Reichert, oprichter HUMAN CAPITAL Training & Advies en auteur van het boek ‘Succesvolle cultuurverandering‘, laat tijdens een sessie zien dat een succesvolle cultuurverandering binnen een jaar te realiseren is. Op basis van een beproefd model wordt het inzicht gedeeld in de bouwstenen die daaraan bijdragen. Karen biedt een nieuw perspectief voor een snelle én succesvolle cultuurverandering op basis van het principe: waarderen wat er is, ontdekken wat er kan.

Inzicht in Corporate Tribes

Sterke tribes hebben goed en eerlijk geregeld wie mag meedoen, meepraten en meebeslissen. Drs. Jitske Kramer maakt inzichtelijk hoe culturen, tribes, zich vormen in interactie en besluitvorming.  Wat de rol van leiders hierin is. En hoe tribale guilty pleasures in de weg kunnen staan bij het vormen van open culturen. Jitske Kramer is o.a mede-auteur van het boek Corporate Tribe en Building Tribes.

Gedragsverandering & werkvuur

Tijdens dit seminar komt onder andere aan bod hoe je als leidinggevende het goede voorbeeld kunt geven in gedragsverandering. Je krijgt inzicht in de verschillende randvoorwaarden welke nodig zijn om het eigenaarschap van het team te vergroten en hoe het ‘werkvuur’ aan te wakkeren is.

Sprekers seminar cultuurverandering

  • Hans van der Loo – Adviseur bij betterday, publicist, auteur en spreker op het gebied van gedrags- en organisatieverandering.
  • Jitske Kramer – corporate antropoloog en oprichter van HumanDimensions. Auteur van o.a. De Corporate Tribe, Building Tribes en Deep Democracy
  • Pieter van der Haak – sociaal psycholoog, oprichter P&A Talentontwikkeling
  • Karen Reichert – oprichter HUMAN CAPITAL Training & Advies, auteur ‘Succesvolle cultuurverandering
  • Theo Janssen – Initiatiefnemer Delta Change Consultants. Auteur van ‘50 veranderprincipes

Seminar: De essentie van cultuur

Samen bouwen aan een sterkere organisatie

Ontdek op 14 februari 2020 welke bouwstenen er nodig zijn voor een duurzame cultuurverandering in je organisatie tijdens het seminar de essentie van cultuur en ontvang het werkboek Werkvuur van Hans van der Loo.

Bekijk meer seminars, kennissessies en congressen in de Upstream agenda.

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Marketing Insights onderzoek en analytics
14 feb

Door MOA in Driebergen

Marketing Insights, onderzoek en analytics

Bekijk evenement:
Klant energieke organisatie
14 feb

Door Beeckestijn Business School in Driebergen

De klant energieke organisatie

Bekijk evenement:
Digital Love
14 feb

Door Forum Groningen in Driebergen

Digital Love en kunstmatige intelligentie

Bekijk evenement:
Contact