Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Technologie verandert en biedt nieuwe kansen. Een bedrijf is niet langer degene die leidt, maar de klant. Hoe ga je hier als organisatie mee om? Hoe stel je het juiste team samen om dit te bereiken?

De Emerce Update #6 over ‘Digital teams’ op 3 december 2019 schept in één dag overzicht in digitale transformatie. Met hands-on tips voor de organisatie hiervan, handvaten voor versnelling en het inrichten van (een) digital dream team(s)! Ook delen experts op gebied van digitale teams en ervaren collega’s tijdens deze dag hun lessons learned en best practices.

Wat is Emerce Update Digital Teams?

Yes, digitale transformatie. We weten het en hebben de plannen klaar. Maar dan? Hoe zorg je voor een (interne) organisatie die al deze plannen ook daadwerkelijk uit kan voeren? Kies je voor een bureau? Ga je voor freelancers? Hoe doe je recruitment? Leidt je talenten op? Zet je je eigen vacatures uit?

Het vinden van de juiste mensen is lastig. En al helemaal als het om iets gaat wat zo dicht bij de core van onze organisatie zit. Want ‘digital’ is meer dan de website, je online ad campaigns, of een app’.  Daarnaast moet je snelheid maken en up to date blijven van de van nieuwste ontwikkelingen. Hiervoor zijn (digitale) teams met een mix van van creativiteit, data en tech nodig.

De succesverhalen laten zien dat het kan: je kunt gaan voor interne teams, geheel uitbesteden, of een mix van dit alles. Maar wat is voor jou de beste keuze? Hoe doen de voorlopers in onze industrie dat eigenlijk? Hebben zij alles ‘in huis’ of maken ze gebruik van een ‘flexibele schil’ met interim professionals.

Digital Dream Teams

Dat is wat op het programma staat tijdens Emerce Update #6 Digital Teams. Geen pleidooi over digitale transformatie, maar hands-on tips over de organisatie en de bemensing hiervan. Op Emerce Update Digital Teams leer je van bedrijven en sprekers die je met vallen en opstaan zijn voorgegaan, krijg je handvaten voor versnelling en het inrichten van (een) digital dream team(s)!

Kijk voor programma en sprekers op de website van Emerce Update #6 Digital Teams

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
data-driven-marketing
8 dec

Door FrankWatching in Amsterdam

Data-driven marketing (basis)

Bekijk evenement:
de-beste-werkplek-voor-klantcontactmedewerkers
8 dec

Door Klantenservice Federatie (KSF) in Amsterdam

De beste werkplek voor klantcontactmedewerkers

Bekijk evenement:
Inclusief-onderzoek
15 dec

Door Gebruiker Centraal in Amsterdam

Het belang van inclusief onderzoek

Bekijk evenement:
Contact