Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

De beste strategieën om je klanten te bereiken, te ‘beraken’ en behouden. Hoe zorg je voor betrokkenheid, met welke middelen doe je dat, en wanneer bén je dan daadwerkelijk ‘engaged’?

De beste strategieën

Emerce Engage gaat over de beste strategieën voor organisaties die hun klanten willen vinden en binden. Sales, service en loyalty via e-mail, social en web. Maar ook in combinatie met offline kanalen. Nieuwe inzichten rond effectief gebruik van data, systemen en klantgegevens. Met een geïntegreerde aanpak voor een stijgende interactie, conversie en loyaliteit. Kortom: hét event van het jaar voor professionals in multi-channel marketing, sales en service. Haal maximaal rendement uit data en klantcontact.

Kennis delen

Dit event geeft veel inzicht en inspiratie, vooral voor sectoren zoals telecom, energie, fmcg retail, goede doelen, media, financials, travel, leisure en automotive. De kennis wordt gepresenteerd door experts, afgewisseld met praktijkcases van collega’s uit binnen- en buitenland.

Heb je een grote klantendatabase en wil je de nieuwste inzichten over hoe je in een crossmediale wereld op een persoonlijke en effectieve manier je klanten aan je merk bindt?

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Sleutelfiguren bij ontwikkeling
1 dec

Door Gebruiker Centraal in Amsterdam

Je doelgroep écht bereiken? Maak gebruik van sleutelfiguren

Bekijk evenement:
data-driven-marketing
8 dec

Door FrankWatching in Amsterdam

Data-driven marketing (basis)

Bekijk evenement:
de-beste-werkplek-voor-klantcontactmedewerkers
8 dec

Door Klantenservice Federatie (KSF) in Amsterdam

De beste werkplek voor klantcontactmedewerkers

Bekijk evenement:
Contact