Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Drie E-Commerce evenementen in 2 dagen!

E-commerce floreert in tijden van corona. Dutch E-Commerce Week is een combinatie van drie van de grootste e-commerce evenementen in Nederland. Met toonaangevende keynotesprekers zoals Shopping Awards-winnaars Greetz, Decathlon, Zooplus, bol.com, BCC, sanitairwinkel.nl, Beerwulf en Made.com kun je je persoonlijke online programma samenstellen. Dus op welk gebied je ook meer wilt leren, de Dutch E-Commerce Week bereidt je nog steeds voor op een digitale toekomst.

Programma Dutch E-Commerce Week

Woensdag 28/10: Twinkle marketplace event

Tijdens de Twinkle Marketplace Event vertellen retailers en merken over succes op marketplaces. Wat is hun strategie en hoe brengen ze die ten uitvoer? Je hoort welke marketplaces er zijn om ook internationaal de boer op te kunnen, en hoe ze zich tot elkaar verhouden. Ook hoor je wat er bij komt kijken om zelf een marketplace te worden.

Woensdag 28/10: CrossBorder event

Het Crossborder Event is een inspirerende dag met presentaties van succesvolle online retailers, brands én B2B-verkopers in het buitenland. Een dag met diepgang. Plus de presentatie van de CrossBorder Top 30 van internationale snelgroeiers.

Donderdag 29/10: Shopping today

Tijdens de Shopping Today dag staat de vraag hoe je in een razendsnel ontwikkelende e-commercebranche bij kan blijven centraal. Shopping Today bereidt je voor op een digitale toekomst voor jouw bedrijf.

Boeken over E-commerce

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Sleutelfiguren bij ontwikkeling
1 dec

Door Gebruiker Centraal in

Je doelgroep écht bereiken? Maak gebruik van sleutelfiguren

Bekijk evenement:
data-driven-marketing
8 dec

Door FrankWatching in

Data-driven marketing (basis)

Bekijk evenement:
de-beste-werkplek-voor-klantcontactmedewerkers
8 dec

Door Klantenservice Federatie (KSF) in

De beste werkplek voor klantcontactmedewerkers

Bekijk evenement:
Contact