Laden Evenementen

Drie E-Commerce evenementen in 1 week!

E-commerce floreert in tijden van corona. Dutch E-Commerce Week is een combinatie van drie van de grootste e-commerce evenementen in Nederland. Gedurende de drie dagen van dit evenement in DeFabrique in Utrecht kan je zelf een persoonlijk programma op gebied van e-commerce samenstellen en op veilige afstand andere e-commerce professionals ontmoeten.

Programma Dutch E-Commerce Week

Woensdag 28/10: Twinkle marketplace event

Tijdens de Twinkle Marketplace dag zullen retailers en merken vertellen over hun successen op marketplaces. Welke strategie hebben zij gebruikt en welke marketplaces zijn er om internationaal succes te kunnen behalen. Ook wordt er behandeld hoe je zelf een marketplace kan worden.

Donderdag 29/10: Shopping today

Tijdens de Shopping Today dag staat de vraag hoe je in een razendsnel ontwikkelende e-commercebranche bij kan blijven centraal. Shopping Today bereidt je voor op een digitale toekomst voor jouw bedrijf.

Vrijdag 30/10: CrossBorder event

Tijdens de CrossBorder dag zullen succesvolle online retailers uit binen en buitenland presentaties geven. Hierbij is er genoeg ruimte om vragen te stellen en te netwerken. Daarnaast zal op deze dag ook de presentatie van de CrossBorder Top 30 van internationale snelgroeiers bekendgemaakt worden.

Wijnand Jongen, Directeur van Thuiswinkel.org: ‘We zijn enorm blij dat we de Dutch E-commerce Week kunnen organiseren, dit doen we uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Het mooie van deze week is dat de bezoeker zelf een dag naar keuze bezoekt en écht kennissessies volgt op zijn of haar vakgebied.’

Veilige locatie en volgens RIVM-maatregelen

Tijdens het evenement zullen alle RIVM-maatregelen worden nageleefd, de locatie biedt genoeg ruimte om op veilige stand elkaar te kunnen ontmoeten. Voorafgaand en tijdens het evenement worden deelnemers duidelijk geïnformeerd over de maatregelen. Daarnaast zijn er looproutes en voldoende plekken aanwezig om handen te desinfecteren. Lees hier meer over de COVID-19 maatregelen die zijn genomen om het evenement veilig te laten verlopen.

Boeken over E-commerce

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
samen slimmer
23 sep

Door HHNK in Utrecht

Webinar: Samen Slimmer

Bekijk evenement:
Customer Contact
24 sep

Door FrankWatching in Utrecht

Futureproof customer contact

Bekijk evenement:
Maak meer impact met een goed gesprek
24 sep

Door ManagementBoek in Utrecht

Maak meer impact met een goed gesprek

Bekijk evenement:
Contact