Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Drie E-Commerce evenementen in 2 dagen!

E-commerce floreert in tijden van corona. Dutch E-Commerce Week is een combinatie van drie van de grootste e-commerce evenementen in Nederland. Met toonaangevende keynotesprekers zoals Shopping Awards-winnaars Greetz, Decathlon, Zooplus, bol.com, BCC, sanitairwinkel.nl, Beerwulf en Made.com kun je je persoonlijke online programma samenstellen. Dus op welk gebied je ook meer wilt leren, de Dutch E-Commerce Week bereidt je nog steeds voor op een digitale toekomst.

Programma Dutch E-Commerce Week

Woensdag 28/10: Twinkle marketplace event

Tijdens de Twinkle Marketplace Event vertellen retailers en merken over succes op marketplaces. Wat is hun strategie en hoe brengen ze die ten uitvoer? Je hoort welke marketplaces er zijn om ook internationaal de boer op te kunnen, en hoe ze zich tot elkaar verhouden. Ook hoor je wat er bij komt kijken om zelf een marketplace te worden.

Woensdag 28/10: CrossBorder event

Het Crossborder Event is een inspirerende dag met presentaties van succesvolle online retailers, brands én B2B-verkopers in het buitenland. Een dag met diepgang. Plus de presentatie van de CrossBorder Top 30 van internationale snelgroeiers.

Donderdag 29/10: Shopping today

Tijdens de Shopping Today dag staat de vraag hoe je in een razendsnel ontwikkelende e-commercebranche bij kan blijven centraal. Shopping Today bereidt je voor op een digitale toekomst voor jouw bedrijf.

Boeken over E-commerce

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
VNG Congres
28 jun

Door VNG in

VNG Jaarcongres

Bekijk evenement:
Verandermanagement
28 jun

Door Management Impact in

Jaarcongres Verandermanagement 2022

Bekijk evenement:
Citymarketing Arnhem - Foto door Marco Derksen
28 jun

Door Media Villa Arnhem in

Ontwikkeling Citymarketing Arnhem

Bekijk evenement:
Contact