Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Duidelijke interne documenten

Raads- en collegevoorstellen, Kamerbrieven, beleidsnota’s en andere ambtelijke interne documenten… Ze kunnen nog wel eens saai, lang en lastig te lezen zijn. De stukken dienen wel een belangrijk doel. Dus als je dit doel niet voorbij wilt schieten, is het zaak om ze begrijpelijk te maken voor de lezer. Niet alleen voor de lezer in jouw organisatie of binnen de overheid, maar ook voor de lezer in de buitenwereld, die de stukken in een krant of op een website terugvindt. Wat kun je doen om ervoor te zorgen dat mensen dit soort documenten daadwerkelijk (willen) lezen én begrijpen?

Direct Duidelijk Tour

De Nederlandse samenleving is divers en publieke organisaties hebben contact met veel verschillende mensen. Hoe zorg je voor duidelijke taal? Hoe maak je jouw communicatieboodschap inclusief en dus begrijpelijk voor iedereen?

Deze – en meer – onderwerpen komen aan bod in de Direct Duidelijk Tour. Een serie online bijeenkomsten over duidelijke, inclusieve en bruikbare overheidscommunicatie.

De webinars zijn gericht op communicatieadviseurs, redacteuren en alle andere professionals die zich inzetten voor betere communicatie en dienstverlening vanuit de overheid (en dus uiteraard ook vanuit uitvoeringsorganisaties).

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
data-driven-marketing
8 dec

Door FrankWatching in

Data-driven marketing (basis)

Bekijk evenement:
de-beste-werkplek-voor-klantcontactmedewerkers
8 dec

Door Klantenservice Federatie (KSF) in

De beste werkplek voor klantcontactmedewerkers

Bekijk evenement:
Inclusief-onderzoek
15 dec

Door Gebruiker Centraal in

Het belang van inclusief onderzoek

Bekijk evenement:
Contact