Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Direct Duidelijk Tour

De Nederlandse samenleving is divers en publieke organisaties hebben contact met veel verschillende mensen. Hoe zorg je voor duidelijke taal? Hoe maak je jouw communicatieboodschap inclusief en dus begrijpelijk voor iedereen?

Deze – en meer – onderwerpen komen aan bod in de Direct Duidelijk Tour: een serie online bijeenkomsten over duidelijke, inclusieve en bruikbare overheidscommunicatie.

De webinars zijn gericht op communicatieadviseurs, redacteuren en alle andere professionals die zich inzetten voor betere communicatie en dienstverlening vanuit de overheid (en dus uiteraard ook vanuit uitvoeringsorganisaties).

Videobellen en chatbots

Maakt jouw organisatie al gebruik van videobellen of chatbots in het contact met inwoners en ondernemers? Of heb je plannen om deze kanalen in te zetten in jullie dienstverlening? In het afgelopen jaar − toen persoonlijke ontmoetingen lastig waren − zijn deze relatief nieuwe contactmogelijkheden veelal toegevoegd aan het aanbod van klantcontactkanalen.

In dit webinar wordt er in gesprek gegaan met organisaties die hiermee aan de slag zijn gegaan. Hoe duidelijk zijn deze vormen van dienstverlening en wat kun je doen om de bruikbaarheid en duidelijkheid ervan te verbeteren?

 

Tags

Tip

Bekijk ook congressen, symposia, seminars en masterclasses op congresagenda.nl

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
data-driven-marketing
8 dec

Door FrankWatching in

Data-driven marketing (basis)

Bekijk evenement:
de-beste-werkplek-voor-klantcontactmedewerkers
8 dec

Door Klantenservice Federatie (KSF) in

De beste werkplek voor klantcontactmedewerkers

Bekijk evenement:
Inclusief-onderzoek
15 dec

Door Gebruiker Centraal in

Het belang van inclusief onderzoek

Bekijk evenement:
Contact