Laden Evenementen

Digitale Gemeente

Hoe ziet de digitale gemeente van 2035 eruit en hoe kunnen gemeentelijke organisaties hierop anticiperen? Voor gemeentesecretarissen en de gemeentelijke top die vooruit willen kijken, zijn dit de belangrijke vragen van nu. A&O fonds Gemeenten formeert daarom een Denktank Digitale Gemeente 2035 en organiseert een dialoog tussen de vier leden van de Denktank en experts.

Welke stappen moet het topmanagement in de organisatie en met het personeel nu zetten om goed voorbereid te zijn?

De digitale toekomst

Er worden vier online talkshows georganiseerd, over de digitale toekomst, waarin je op zoek gaat naar antwoorden onder leiding van Nathan de Groot. De talkshows worden verdeeld in vier relevante thema’s.

Disruptie – Vormgeven van verandering

De derde talkshow gaat over ‘Disruptie – Vormgeven van verandering’. Over hoe het transitietraject op weg naar 2035 ingezet moet worden en hoe je als leidinggevende omgaat met complexiteit daarvan. Oude competenties verliezen hun waarde en nieuwe competenties worden ontwikkeld en toegevoegd. Randvoorwaardelijk voor de moderne digitale gemeente is een digitale visie en digitaal leiderschap.

Experts

Jaring Hiemstra is strategisch adviseur in de publieke sector en docent leergang Digitaal leiderschap voor gemeentesecretarissen (VGS). Hij is auteur van o.a. het boek ‘Moderne Digitale Provincie: succesvol organiseren en digitaliseren‘ en schuift aan als Denktanklid.

De volgende talkshow is op vrijdag 3 juni, GovTech – Publieke dienstverlening: nieuw burgerschap.

Meer evenementen

Bekijk volledige agenda
Citymarketing
16 mei

Door Het Netwerk Citymarketing in

Nationaal Congres Citymarketing 2022

Bekijk evenement:
Veranderkunde
17 mei

Door ManagementBoek in

Collegereeks: Veranderkunde

Bekijk evenement:
churn-door-middel-van-data-science
18 mei

Door Beeckestijn Business School in

Churn voorspellen en verlagen d.m.v. data science

Bekijk evenement:
Contact